2010. november 29.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Eszenyi Enikő műtétje miatt több előadás elmarad a Vígszínházban

November 26-án Eszenyi Enikő műtéten esett át, emiatt egy bizonyos ideig pihenésre kényszerül, így a darabok, amelyekben játszik, megváltozott időpontban kerülnek műsorra a Vígszínházban, és a Megasztár zsűrijében is nélkülözni kénytelenek őt. A műtét oka az a baleset, amelyet nemrég szenvedett el a színésznő.

Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója, és egyben aktív színésze némi pihenésre kényszerül, ugyanis pénteken megműtötték; hogy pontosan milyen műtétről van szó, arról nem közöltek információkat. A Vígszínház decemberi műsorát ez a hír több ponton is érinti, Eszenyi ugyanis több darabban is játszik, egyrészt A kertész kutyájában, illetve Az öldöklés istene című előadásban, amelyek időpontja megváltozik.


A december 4-i A kertész kutyája elmarad, a jegyek január 21-re érvényesek, illetve visszaválthatók. December 15-én Az öldöklés istene elmarad, a jegyek és a bérlet január 26-ra érvényesek, vagy visszaválthatók. Helyette december 15-én A padlás kerül színre. December 16-án este 7 órától szintén elmarad Az öldöklés istene, aznap este 8 órától az Egy csók és más semmi című előadást játsszák a Gyermekmentők javára. December 18-án szintén Az öldöklés istene marad el, a jegyek és a Bemutató bérlet január 8-ra érvényesek, illetve a jegyek visszaválthatók. Helyette december 18-án a Hegedűs a háztetőn kerül színre. December 19-én szintén elmarad Az öldöklés istene, a jegyek és a Ruttkai Éva bérlet január 16-ra érvényesek, illetve a jegyek visszaválthatók. December 21-én Az öldöklés istene elmarad, a jegyek és a bérlet január 18-ra érvényesek, illetve visszaválthatók.

December 31-én Az öldöklés istene este 6 és 9 órakor kezdődő előadását megtartják.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei