2012. június 18.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Megkezdődött a Szarvasi Vízi Színház 2012-es évada

Június 16-án, színes gálaműsorral nyitották meg a Szarvasi Vízi Színház második évadát, amely ízelítőt adott a nyár folyamán sorra kerülő darabokból. A jelenlévők részleteket láthattak a Kabaréból, a Monte Cristo grófjából, a Varázsfuvolából, az Experidance Táncegyüttes műsorából, valamint a Vers, a dal és felolvasó színház a víz fölött sorozatból is.

Az ünnepi gálaest házigazdái Józsa Mihály és Presits Tamás színművészek voltak, akik a Jean-viccek szereplőit megszemélyesítve, humoros párbeszédeken keresztül ismertették a Szarvasi Vízi Színház idei repertoárját. A hangulatot Gulyás Levente és zenekara fokozta.

A nagyszínházi előadások sora ezen a nyáron táncszínházi bérletsorozattal bővül, melyben az ExperiDance táncegyüttes Revans, Esszencia és Liliomfi című produkcióját élvezheti a közönség. Újdonság a Magyar Teátrum Nyári Fesztivál is, melyben a Magyar Teátrumi Társaság tagszínházai szerepelnek. Bemutatkozik többek között a debreceni Csokonai Színház Fodrásznők, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház Fiatalság, bolondság, az egri Gárdonyi Géza Színház tánctagozatának Les Préludes és A fából faragott királyfi című előadása, de nem marad ki a sorból a Vízi Színházat működtető Jókai Színház társulata sem. A legjobb előadásokat, rendezéseket és szereplőket - idén először - hétfős társadalmi zsűri díjazza.

A 2011 júniusában megnyílt, több mint ezer ember befogadására képes amfiteátrumban a nyár folyamán számtalan további, változatos programmal csábítják színházba a Szarvasra látogatókat, akik mindezekről a www.viziszinhaz.hu oldalon tájékozódhatnak.


Fotó: Nyári A./A-Team

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei