2012. július 5.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Színház nyílik a moziban: a Pólus Film-Színház családi nappal indít

A hazai kultúra mai állapotát tekintve szinte csodával határos, hogy ezúttal nem egy újabb színház-bezárásról, hanem sokkal örömtelibb eseményről adhatunk hírt: július 14-én megnyílik a Pólus Film-Színház, a Pólus Moziban. Bár elsőre furcsán hangzik, ez valóban színház a moziban, ahol az igényes szórakoztatás lesz a cél.

2012. július 14-én Színháznyitó Fesztivált és Családi Napot rendeznek a Pólus Center parkolójában, méghozzá abból az alkalomból, hogy a Pólus Mozi 2-es termében színház nyílik. Az új teátrumban professzionális színpad-, fény-, és hangtechnika szolgálja ki maximálisan a közönség igényeit, és a tervek szerint felnőtt és gyermekdarabokat egyaránt játszanak majd. A társulat művészei már dolgoznak a bemutatókon, az évad, akárcsak a színházaknál általában, ősszel kezdődik majd - de az érdeklődőknek most lehetősége lesz, hogy július 14-én bepillantsanak a kulisszák mögé, a készülő előadásokba.

Az I. Színháznyitó Fesztivál és Családi Napon az egész családnak színes programokat kínálnak: a legkisebbek gyermekprogramokon (rajzversenyen, lufihajtogatáson, arcfestésen, ) vehetnek részt, míg szüleiket koncertek - köztük Fenyő Miklós és Bergendy István fellépése - szórakoztatják majd. Emellett musical és operett show, sportbemutatók, este pedig utcabál várja a közönséget. Az I. Színháznyitó Fesztivál és Családi Napon minden program ingyenes lesz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei