2012. augusztus 28.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nyílt napot tart a Veszprémi Petőfi Színház

Szeptember 1-jén, 16 órától nyílt napot tart a Veszprémi Petőfi Színház. Az intézmény előtti téren sorra kerülő rendezvényen koncertekkel, vidám vetélkedőkkel, kulisszabejárásokkal várják a közönséget a teátrum művészei - köztük Oberfrank Pál igazgató - akik főznek is a nézőknek.

A hagyományos nyílt nap megnyitóján a társulat tagjai Dal-turkáló címmel zenés vetélkedőre hívják a látogatókat, akikkel Beugrót is játszanak majd. Fél hattól a Hegyi Band a Yetihez együttes ad koncertet, egy órával később Varga Róbert Vastaps című könyvét mutatják be, és megnyitják Farkas István művész-tanár ahhoz kapcsolódó karikatúra-kiállítását is a teátrum stúdiójában. A Harmadik figyelmeztetés nevet viselő fővárosi színészzenekar hét órakor lép színpadra.

A rendezvény alatt tíz százalék kedvezménnyel lehet bérleteket és jegyeket vásárolni az évad előadásaira, a kertben pedig a színészek és színházi dolgozók főztjét, süteményeit ízlelhetik meg a látogatók, akik kulisszabejáráson, jelmezterv készítésen és kézműves foglalkozáson is részt vehetnek. A nyílt napot utcabál zárja.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei