2008. november 26.Hegedűs
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jótékonysági koncert az Élet Menete Alapítvány javára

Jótékonysági koncertet tartanak vasárnap este hat órától a Dohány utcai Zsinagógában, Budapesten. Az est fellépői, Bródy János, Jávor Ferenc (Fegya) és a Budapest Klezmer Band, Mahó Andrea, Somló Tamás és Bódi László (Cipő) valamint a Republic a koncert teljes bevételét Az Élet Menete Alapítványnak ajánlják fel.

Harmadszor szerveznek jótékonysági koncertet Az Élet Menete Alapítvány javára. Tavaly novemberben Illényi Katica, Haumann Péter és Szulák Andrea közös estjén zsúfolásig megtelt a Zsinagóga.

Az idén fellépő művészek 25-25 perces műsort adnak, a zenei kíséretet az FG-4 (Illés és Fonográf emlékzenekar) és Somló Tamás zenész barátai adják. Az est házigazdája Balázsovits Lajos.



A fellépő művészek a koncert bevételével Az Élet Menete Alapítvány jövő évi megemlékezéseit, programjait támogatják. Az esten megemlékeznek az Emberi Jogok Nyilatkozatának 60. évfordulójáról is.

Az Élet Menete Alapítvány a világ 53 országában működik, mindenhol önkéntesekkel. Az alapítvány pályázatokból és egyéni adományokból tartja fent magát. Az Élet Menete Alapítvány tagjai minden évben megkeresnek közéleti személyiségeket, művészeket, olimpiai bajnokokat, és velük együtt kiutaznak megemlékezni Auschwitzba.

***


Jótékonysági koncert
Helyszín: Budapest, Dohány utcai Zsinagóga
Időpont: 2008. november 30.
Jegyár: 2800 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-10-03

Írt kommentek:

29 db

Fyfike 2008-11-30 21:34:29
Ott voltam a koncerten, jó volt látni, hogy egy ilyen rendezvény ennyi embert megmozgat. Bródy Jánostól és Somló Tamástól tudtam, hogy mit várhatok, számomra Mahó Andrea volt a meglepetés. Hihetetlenül szép hangja van.
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei