2008. december 27.trt
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Budabeats Xmas Party a Tűzraktérben

A budapesti Tűzraktér december 27-én este karácsonyi beatpartyra várja mindazokat, akik feldobnák az ünnep hangulatát egy fergeteges bulival. Az este sztárfellépője Flevans lesz, így tehát táncolható, egyszerre feszes és dallamos muzsikára lehet számítani.

A Budabeats túllépte saját hatáskörét és saját zenészein kívül felvonultat egy nemzetközi nagyágyút is Flevans (aka. Nigel Evans) személyében, aki funk és jazz gyökereiből kiindulva és a brilliáns hangmintákra saját zongorafutamait és masszív basszusát rápakolva egyedi "sweetbeats" tánczenét játszik, mely egyarát kedvében jár a feszes ritmusokat és dallamos muzsikák rajongóinak is.

Az iránymutató angolszáz Ten Thoughts felfedezettjeként tört be a piacra, de olyan neves kiadók is azonnal igényt tartottak rá, mint a Ninja Tune, a Music For Dreams vagy a Jack to Phono. Kid Loco az első Flevans slágert, a 2002-ben kiadott Spooked című számot felrakta saját válogatásalbumára, Flevans pedig azóta is töretlenül gyártja a vérprofi zenéket.

A magyar közönség első ízben élvezheti robbanékony szettjét, melyet már világszerte emlegetnek. Flevans előtt az Ez a divat különítménye játssza élőben funk, jazz és popelemekből álló elektronikus tánczenéjét.

Fellépők:
Flevans (UK, Ten Thoughts, Jack To Phono)
Ez a divat (élő koncert)
Sandharva (Tilos, Budabeats, Afrozsiráf)
Von Yodi (Afrozsiráf)
Suefo (Tilos, ManaMana)
VJ Taoce (Afrozsiráf)

Kisterem:
Kovacs alias Savages (Budabeats Chameleon Rec.)
Suhov (Szeged Song Rádió Budabeats)

***


Budabeats Xmas Party
Helyszín: Tűzraktér
Időpont: 2008. december 27.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei