2009. január 1.Kisfaludi Csilla
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Pink ismét Budapesten koncertezik

A pop zene szókimondó képviselője, aki az USA elnökének viselkedését sem fél számon kérni, aki a szőke cicababákat is bármikor kicikizi…ő Pink, a kétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnő. A vagány leányzó ötödik albuma idén októberben jelent meg Funhouse címmel, amelyet egy világkörüli turné keretein belül népszerűsít. Pink Budapestre március 24-én érkezik.

A Funhouse (Vidámpark) című album, megjelenése után, azonnal a zenei toplisták élére ugrott és a lemez egyik száma, a "So What" is hasonló sikert aratott világszerte. Pink magánéleti problémáit, válását is tükrözi az album, de az énekesnő nem szerette volna, ha szakítás-albumra sikeredik az új lemez. Ezt az igyekezetét tükrözi a címválasztás is, ugyanis Pink szerint bár az életben rengeteg rossz dolog történik, vidám dolgok szintúgy történnek.

"A bohócoknak boldogoknak kellene lenniük, de nagyon ijesztőek. A karneváloknak vidámaknak kellene lenniük, de eléggé rosszak…ilyen számomra az élet, a szerelem is. A szerelemnek vidámnak kellene lennie, de néha nagyon ijesztő tud lenni. És a vidámparkokban a tükrök, amik úgy eltorzítanak, hogy nem ismersz magadra…olyankor megkérded magadtól: ’Hogy kerültem én ide? Hogyan kerülhetek ki innen?’ De úgy érzed, hogy még egyszer ki akarod próbálni. Ugyanez igaz a szerelemre és az életre is."- állítja Pink és el is énekli az új album Funhouse című számában.

Az albumot népszerűsítő turné 2009. február 24-én Belgiumból indul világhódító útjára és meg sem áll egészen december 8-ig. Pink Magyarországra, a Papp László Sportarénába március 24-én érkezik, hogy ismét elkápráztassa a magyar közönséget.

***


Pink koncert
Helyszín: Papp László Sportaréna, Budapest
Időpont: 2009. március 24. 20:00
Jegyárak: 8.900 Ft ; 9.900 Ft ; 12.900 Ft ; 15.000 Ft.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
manó 2009-03-19 14:14:07
imátom a pink mert nagyon szép hangja
nem
regisztrált
Viki 2009-01-19 08:12:38
Király vagy pink

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei