2009. január 14.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Dr. Dre és Eminem új dalai szivárognak

Dre évek óta előkészületben lévő Detox című albumáról az utóbbi napokban napvilágot látott a "Could have been you" című szám, nem sokkal előtte pedig a szintén az Interscope-nál készülő új Eminem lemez egyik dala is titokzatos körülmények között jelent meg az interneten.

Az N.W.A egykori tagja, a gengszter-rap és g-funk ikonja és több világszerte elismert hip-hop sztár felfedezője nem mondható a zeneletöltés leglelkesebb hívének (ez egyébként érthető is az ő nézőpontjából), annak idején a nevezetes Napster-perben is részt vett a vádlók oldalán. Most sem lehet túl boldog tehát, hiszen a legalább 5 éve ígérgetett Detox című albumról egy dal megjelent az interneten, méghozzá Dre kiadója, az Interscope Records engedélye nélkül.

Dre a "Could have been you" című nóta elkészítéséhez R Kelly, 50 Cent és Bishop Lamont segítségét vette igénybe, a másik napvilágra került "Crack a bottle" című Eminem számban pedig producerként és rapperként is közreműködött. Szerzői jogai mellett Dr. Dre azért is különösen mérges, mert a dalok még nem estek át az utolsó keverésen, tehát tulajdonképpen befejezetlenül jutottak el a közönséghez. Eminem a Billboard.com-nak tett nyilatkozatában ahhoz hasonlította az esetet, mintha a Pókembert rajta kapnák, amint éppen varázserőt kölcsönző ruhájába bújik bele, de még nincs készen.

A teljes Detox albumot egyébként az eddigi két szólólemezével már hip-hop történelmet írt Dre az idei évben készül kiadni, mivel azonban ezt a bejelentést minden évben megteszi… majd meglátjuk, már csak akkor lesz biztos a megjelenés, ha múlt időben beszélhetünk róla. Szintén 2009-re ígérik Eminem Relapse című lemezét is, ami nagy várakozásoknak kell hogy megfeleljen, hiszen meglehetősen hangos sikere után a rapper már 2004 óta hallgat.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
alvin 2009-10-30 17:26:42
ez a legjobb téma én meg a barátokkal akár egéssznap tudunk erről beszélgetni
nem
regisztrált
E 2009-01-15 12:06:00
dre a legnagyobb!!!!
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei