2009. január 22.Rákász István
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Scorpions koncert Budapesten

2009 április 21-én Budapesten is színpadra áll a német rockzene legnagyobb legendája, mely már 40 éve tépi a húrokat szüntelenül: a Scorpions. A SYMA Csarnokban tartandó koncertre az első 1000 állójegy kedvezményes áron érhető el, és a szervezők ülőhelyeket is kínálnak majd a rendezvényre.

A Scorpions zenekar egy igazi hardrock legenda, amely immár 40 éve áll a színpadon. Kétség nem fér hozzá, hogy ők Németország legnagyobb, legismertebb rock bandája, akiket a Rammstein, vagy a kortárs Accept és a Halloween sem tudott túlszárnyalni.

A Scorpions már a rendszerváltás előtt is azon kevés együttesek egyike volt, melyet jól ismertek a keleti blokkban is, és persze az egész világon. Talán ennek is köszönhető, hogy az 1990-es "Wind of Change" (A változás szele) című dalok az akkori átalakulások egyik szimbólumává vált. A dal azokat az élményeket dolgozza fel, amiket néhány évvel korábban a Szovjetunióban szereztek: a moszkvai Vörös téren a Music Peace Festival fellépőjeként Bon Jovi, Ozzy Osbourne, a Mötley Crüe és a Skid Row oldalán játszottak, több mint 1.000.000 ember előtt.

Az új album, a Humanity - Hour I 2007-es megjelenése valóságos ünnepi hangulatot teremtett a rajongók körében, hiszen az elmúlt 10 évben mindössze három stúdiólemezt adott ki a zenekar. Mindenesetre megérte várni: az új lemez úgy viszi tovább a klasszikus Scorpions jellemvonásokat, hogy friss és modern hangzással kényeztet. A megjelenés után a zenekar több mint 30 állomásból álló világ körüli turnéra indult, melynek során sok olyan országba is eljutottak, ahol korábban még sosem jártak. 2009 tavaszán végre Budapestet is újra meglátogatják: a hazai rajongók április 21-én a SYMA Csarnok színpadán láthatják a Scorpionst.

A belépőket megvásárolhatják országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható, de kérhetik belépőjüket a mobiljukra is!

***


The Scorpions
Helyszín: Budapest, SYMA Csarnok
Időpont: 2009. április 21., kedd 19 óra
Belépőárak:
Állóhely: kedvezményes áron (az első ezer darab) 8990 Ft. További jegyinformáció, ülőhelyek hamarosan!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-10-29

Írt kommentek:

20 db

Tibor 2009-01-29 10:25:15
Kíváncsi lennék kik tudják ülve végig nézni a koncertet!
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei