2009. február 2.pg
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Scooter: Jumping All Over The World - hatalmas sikerek 2008-ban

A Scooter 2008-ban sikeresebb volt, mint valaha: több mint fél millió lemezt adtak el Európában legutóbbi Jumping All Over The World - Whatever You Want című albumukból. A Status Quo-val készült kislemezük a Jump That Rock a DJ és dance listák élére került több országban.

A lemezpiac világszintű nehézségei ellenére, a hamburgi trió az egyik legsikeresebb évet tudhatja maga mögött. Több mint fél millió lemezt adtak el Európában legutóbbi Jumping All Over The World - Whatever You Want című albumukból. Angliában páratlan sikereket könyvelhettek el, tavaly év végén a második teltházas Clubland Live turnét fejezték be. A 8 állomásos turné alatt több tízezres tömegeket mozgattak meg.

A Status Quo-val készült kislemezük a Jump That Rock a DJ és dance listák élére került több országban.

Az idei évben sem állnak le a fiúk, februárban jelenik meg a Hands On Scooter című lemezük, melyen különböző zenei stílust képviselő ismert előadók dolgozzák fel legkedveltebb Scooter slágerüket. A Bloodhoud Gang-től kezdve a Status Quo-ig több előadó szerepel a listán. Szeptemberben pedig egy teljesen új albummal jelentkeznek rajongóik legnagyobb örömére.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei