2009. április 8.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Eminem megint végigalázza fél Amerikát

"A gyermekbénulás óta ő jelenti a legnagyobb fenyegetést az amerikai gyerekek számára." - mondta róla George Bush. Ennek ellenére a szóban forgó rapper nagy népszerűségnek örvend és a szakma is elismerte munkásságát Grammy-, és Oscar-díjjal is. Nem más ő, mint a legismertebb fehérbőrű rapper, Eminem.

Aki most öt évnyi szünet után egy újabb albummal és egy igen provokatív videoklippel tért vissza. Az In We Made You című dalhoz készült klipben a rapper nem kíméli a éppen most rivaldafényben lévő sztárocskákat, így például Amy Winehouse-t, Lindsay Lohant és Britney Spearst. Sőt, valószínűleg Alaszka kormányzója, Sarah Palin sem örül annak, hogy a díszes kompánia tagja lehet.
A klipben láthatjuk, ahogy Lindsay Lohan egy kocsi hátsó ülésén csókolózik korábbi barátnőjével, Sam Ronsonnal. A klipben egy másik leszbikus pár, Ellen DeGeneres és Portia de Rossi is kap néhány "hízelgő" szót.
Nem ők az egyetlenek, akiket Eminem vadonatúj klipje nevetségessé tesz. Britney Spersnek, Jessica Simpsonnak, Sarah Palinnek és a valóságshow szereplő Kim Kardashiannak is kijut a jóból.
Eminem abban bízik, hogy új lemezével eléri a 2002-ben kiadott Eminem Show című album sikerét. Annak a Cd-nek ugyanis már az első héten egy millió példányban fogyott el.


Csak ránk ne haragudjon meg!


Tekintse meg az új Eminem videót IDE KATTINTVA!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
ft 2010-01-15 15:13:35
eminem aa llleeegg job
nem
regisztrált
szabee 2010-01-15 15:11:46
aki ne erti megg eminem dallat.az egy....ffsz
nem
regisztrált
Saci 2009-12-15 18:16:31
rohatjofejXDXD
nem
regisztrált
slima 2009-04-09 09:33:08
9 Grammy, nem egy....butaságokat nem kellene írni :)
Közel, azaz pontosan 95 díjat nyert már el.
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei