2009. április 10.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hiába Michael Jackson horror külseje, a Thrillerrel nagyot szakított

Michael Jackson az utóbbi időben inkább csak megdöbbentő cselekedetei, illetve a róla készült olykor sokkoló fényképek kapcsán került az újságok címlapjára. Most végre ismét zenei munkássága kapott elismerést, hiszen Thriller című albumát az MTV nézői a valaha volt legjobb albumnak szavazták. Jacko a zenecsatorna listáján megelőzte Craig David-et és a Guns ’N’ Roses-t is.

Michael Jackson Thriller című albuma több mint negyed évszázada, 1982. december 1-én jelent meg. Az Epic Records által kiadott korong minden idők legnagyobb példányszámban eladott stúdióalbuma lett. Világszerte több, mint 100 millió példányt adtak el belőle. A legtöbbet, 27 milliót az Egyesült Államokban, ahol a korong így 27-szeres platinalemezzé vált.
A Thriller 122 hetet töltött az amerikai zenemagazin, a Billboard kétszázas listáján és ebből nyolcvan hétig volt az első tíz között.
- Nem hiszem, hogy lesz valaha még egy ilyen album a zene történetében. Soha többé nem lesz ilyen nagyszerű együttműködés a producer az művész és a szövegírók között. Ez soha többé nem fog megtörténni - nyilatkozta az angol lemezlovas, DJ Trevor Nelson.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Dr. Tohme 2009-04-12 22:24:21
Sziasztok,

A cikk tetszett és pontos volt, de az túlzás, hogy Michael Jacksonról mostanában csak a különös dolgai miatt lehet hallani. Az 50 telt házas koncert és az új album szerintem nem elhanyagolandó...
nem
regisztrált
Stabi 2009-04-10 21:39:36
The King of Pop EVER
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei