2009. május 22.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nine Inch Nails: A Novarock és a Syma Csarnok után a Félszigeten is

Trent Reznor idei, búcsúzásnak szánt koncertkörútján nem csak egy Syma csarnoknyi embert fog megörvendeztetni, hanem éppen egy nappal július 24-i, budapesti fellépése után bandájával meg sem áll Marosvásárhelyig, hogy a megújult Félsziget Fesztiválon adjon ízelítőt 21 év alatt gyártott depresszív, elektro rock dalaiból.

Az indusztriális fémzene mágusa jelenlegi kísérőzenészeivel éppen Amerikában koncertezik a Jane’s Addiction társaságában. Perry Farrell zenekara sajnos Európába már nem követi Reznorékat, de azért mi magyarok így is elégedettek lehetünk, hiszen három, hozzánk viszonylag közel lévő helyszínen részesülhetünk a 2007-ben már a Szigeten is prezentált Nine Inch Nails féle varázslatban.

Habár a zenekar hivatalos honlapján (www.nin.com) a Syma Csarnok béli koncert mellett azt tüntetik fel, hogy összes jegy elkelt, de az egyik legnagyobb magyarországi jegyiroda munkatársa érdeklődésünkre elmondta, hogy még az álló- és ülőhelyekre is lehet jegyet kapni a július 24-i koncertre.

Aki viszont már nem bír addig várni, az elcsípheti a bandát június 19-én a Novarock Fesztiválon is, ahol Reznorék olyan nagy nevek mellett lépnek fel, mint a Metallica, a Placebo, a Faith No More, a Limp Bizkit vagy a Machine Head. A háromnapos, magyar határ közelében, Nickelsdorfban (vagy ha jobban tetszik Miklóshalmán) megrendezésre kerülő fesztiválra egyébként buszok is indulnak a Hősök teréről. A buszjegyek ára 9000 forint, a fesztiválbérlet pedig 35 000, de érdemes végiggondolni mennyi remek rock-metal bandát láthatunk ezért a pénzért.

A marosvásárhelyi CokeLive Félsziget Fesztivál idén július 23. és 26. között gyűjti egybe a bulizni vágyó fiatalokat. A Nine Inch Nails itt július 25-én lép majd fel a nagyszínpadon. Idén húzónévnek számít náluk a Prodigy, a Freestylers, Goldie és Tiesto. Jelenleg 199 RON a hetijegy és 80 a napi (azaz kb. 13 200, és 5300 Ft), ami azt jelenti, hogy itt nézhetik meg a Nine Inch Nails rajongók legolcsóbban istenített bandájukat. Az árak július 13-ig változatlanok, utána kicsit drágulnak. Sajnos a jegyárak drágulása igaz a Novarock és a Syma Csarnok esetében is, úgyhogy minden Reznor hívőnek érdemes hamar beszereznie a belépőjét.

***


Nine Inch Nails koncert a Syma Csarnokban
Időpont: 2009. július 24., Péntek
Kezdés: 19.00.
Jegyárak: állóhely: 7900 Ft, június 1-től 8900 Ft
ülőhely: 9900 Ft
Bővebb infó: www.syma.hu/rendezvenynaptar/event/koncert20090724

Novarock Fesztivál
Helyszín: Ausztria, Nickelsdorf
Időpont: 2009. június 19-21.
Jegyár: háromnapos bérlet 35 000 Ft
A fesztiválra buszok indulnak a Hősök teréről.
Bővebb infó: www.novarock.hu

CokeLive Félsziget Fesztivál
Helyszín: Románia, Marosvásárhely
Időpont: 2009. július 23-26.
Jegyárak: Bérlet 199 RON, napijegy 80 RON
Július 13-tól a bérlet 240, a napijegy 100 RON.
Bővebb infó: www.felsziget.ro

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei