2009. július 20.bb
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szokatlan esemény zavarta meg az Unisex fellépését

Először játszotta új koncertprogramját az Unisex Budapesten. Ám tapsok helyett egy váratlan vendég érkezett a Városliget népszerű buli-sátrába. A nem várt érdeklődő kisebb riadalmat okozott, ám szerencsére a zenészek megállás nélkül folytathatták a koncertet, így fennakadás nem történt.

- Megmondom őszintén, először veszélyesnek éreztem a szituációt, de végül kiderült, hogy az új érdeklődő nem más, mint egy amatőr futó, aki az eső elől menekült be a sátorba, és esze ágában sem volt megzavarni a fellépést. Bekocogott, csinált pár nyújtógyakorlatot és folytatta az aznapi penzumot - mesélte a nem mindennapi történetet Wéber Helga, az együttes énekesnője.

Megtudtuk, hogy a váratlan vendég jelenléte annak ellenére nem múlt el nyomtalanul, hogy nem kellett megszakítani a fellépést. Ugyanis megjelenésének hatására a csapat megváltoztatta a dalok sorrendjét és a sportolásra, mozgása ösztönző Lépjünk már című szám után a szintén lendületes Szabadesés nótát játszották.

- Lassan 15 éve vagyok a zenei pályán, de ilyen még nem fordult elő és úgy gondoltuk, hogy ez ne múljon el nyomtalanul. S mivel szerencsére vicces dologról van szó, ezért a zenekar tervei szerint a jövőben, ebben a "sportos" sorrendben is fogják játszani a dalokat - árulta el a frontember.

Az Unisexnek nem lehet panasza a nyárra, hiszen szépszámú fellépés vár rájuk, plusz ami igazán üdítő, hogy rendszeresen szerepelnek a Magna Cum Laudeval és Kovácsovics Fruzsinával a Coca-Cola Strandparty rendezvényen. Legközelebb július 25-én Győrben zenélnek az esemény keretein belül.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Ferke 2009-07-23 18:40:28
Jesszus, micsoda hír! Egy amatőr futó betoppant egy koncertre. Megkérdezhetem a Tisztelt Szerkesztőségtől, hogy erre az egyébként színvonalas webmagazinra hogyan és miért kerül fel ilyen Story Online színvonalú BULVÁRcikk? :S
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei