2009. július 24.Bittner Péter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Tankcsapda zenéje tüzeli a Forma1-es pilótákat

A magyar Forma 1-es futam előtt az egyik legnépszerűbb magyar rockzenekar "csapdájába" estek a Williams-pilóták. Közös szponzoruknak, a Hellnek köszönhetően a Tankcsapda zenekar tagjai látogattak el a Williams istállóba, hogy aztán Rosbergék igazán felpörgetett hangulatban készüljenek a vasárnapi futamra.

A Forma 1 történetében az első magyar tulajdonú támogató, a Hell Energy cégcsoport különös meglepetéssel szolgált a Hungaroring első napján. A közös szponzornak köszönhetően az egyik legkedveltebb magyar rock-zenekar tagjai bukkantak fel csütörtök délután a Williams csapat istállójában, ahol szemtanúi lehettek a verseny előtti lázas készülődésnek, szemügyre vehették a versenyautókat.

Nico Rosberg fanatikus rockrajongóként pillanatok alatt megtalálta a közös hangot a rockerekkel, akik - szokásukhoz híven - egy csapásra fergeteges hangulatot varázsoltak a koncentrált mérnöki munka közben. A fiúk természetesen nem érkeztek üres kézzel: jubileumi cd-jüket és két Tankcsapda feliratú pólót ajándékoztak a pilótáknak, akik rögtön bele is hallgattak a számokba.

Lukács László, a zenekar frontembere szerint: "Nagyon jó fejek a srácok,- és miután volt szerencsém ellenőrizni a kocsi műszaki állapotát, az is teljesen rendben van. Hihetetlen milyen zűrzavar előz meg egy ilyen futamot, ugyanazt a belső lüktetést érzi az ember itt a ringen, mint egy koncert előtt."

A látogatásnak köszönhetően Rosberg és Nakajima autójának szárnyait a Hell pokoli ereje mellett igazi magyar rock-energia repíti majd a hétvégi futamon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
magyarvizsla 2009-07-29 10:30:15
Kár ,hogy kimaradtam egy ilyen buliból, imádom a srácokat.
Hajrááá Laci!
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei