2009. szeptember 12.Molnár Emese
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Váczi Eszter Quartet a Magyar Dal Napján

A Váczi Eszter Quartet két helyen is fellép szeptember 13-án a Magyar Dal Napján. A zenekar Vissza Hozzád című bemutatkozó lemezével egy olyan űrt töltött be a magyar jazzéletben, amelyre az utóbbi időkben nem nagyon volt példa. Magyar nyelvű, könnyed, de nem felszínes dalok születtek, amelyeknek létjogosultságát a szakma és a jazz szerető közönség is visszaigazolta.

A Magyar Dal Napján idén országszerte 22 helyszínen lehet koncerteket hallgatni. A minden zenei műfajt felölelő nagyszabású rendezvényen a Váczi Eszter Quartet két helyszínre is meghívást kapott. Először a Müpa Jazz Színpadon lesznek láthatóak 14.25-től, majd pedig a Klub Rádió színpadán 16.10-kor. A zenekar a nyár folyamán sem pihent. Több állomásos Erdélyi turnéjukon az erdélyi rádióknak köszönhetően Voltak órák című dalukat a közönség Váczi Eszterrel együtt énekelte. A turnét követően pedig további koncertfelkérések érkeztek, amelyeknek köszönhetően legutóbb a Kézdivásárhelyi Napokon hallhatta őket az erdélyi közönség.

A lemez megjelenése óta pedig számos megtisztelő felkérésnek tehettek eleget, köztük az MR2 Akusztik című műsorában mutathatták be saját repertoárjukat. A koncert után készült riport itt nézhető meg!

Az őszi koncertturnéjuk során vidéki nagyvárosokban illetve Bécsben lesznek hallhatóak dalaik.
Szeptember 13. 20.00 Pécs Kultúrkert Örökségház
Bővebb infó itt!
Szeptember 23. 19.30 Bécs Collegicum Hungaricum
Bővebb infó itt!

Október 3. 14.30 IX. Győri Könyvszalon
21.00 Győr Famulus Hotel
Október 12. 20.00 Szeged Jate Klub
Október 21. Sopron, Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei