2009. november 20.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Az Alice In Chains-nek nem elég nagy a Petőfi Csarnok öltözője

Cirka egy hét és itt lesz nálunk Jerry Cantrell és zenekara. Ennek rendje és módja szerint megkezdődtek az előkészületek a régóta várt koncertre. A banda elküldte kéréseit a koncertszervezőknek: nagyobb öltöző kell nekik meg egy felpörgető tuningterem, rockzenekartól szokatlan módon viszont alkoholt egyáltalán nem kértek az öltözőbe, sőt még a cigit is kitiltják a backstage-ből.

Bizony néhány dolgot át kell majd rendezni a Petőfi Csarnokban az Alice In Chains november 27-i jöveteléig. Először is ki kell alakítani a banda tagjainak egy nagy, közös öltözőt, ezért a zenekar a megszokottól eltérően a PECSA hátsó termeiben rendezkedik majd be. Itt lesz kialakítva számukra a hőn áhított tuningterem is, amire előzetes tájékoztatás szerint azért van szüksége Jerry Cantrellnek, Mike Inzenek, William DuVallnak és Sean Kinney-nek, hogy a koncert előtt bemelegítsék magukat egy kis közös jammelgetéssel.

Egyedül ebben a szobában lehet majd füstölni, a backstage többi részéről teljes egészében kitiltják a cigarettát. Habár korábban nem arról voltak híresek a tagok, hogy józan életet élnének, úgy látszik ők is egészségesebb életmódra váltottak az utóbbi időben, tekintve, hogy az öltözőbe semmilyen alkoholt nem kértek, viszont annál több zöldséget, halat és gyümölcslevet.

Azt is gondolhatnánk, hogy egy ilyen kaliberű banda csak és kizárólag saját csapatával dolgozik a koncerteken, ám nagy tévedés, mert az Alice In Chains nem hozza magával a road-jait, hanem teljes egészében a magyar technikusokra támaszkodnak majd.

Talán még azt is érdemes megemlíteni, hogy a zenekar külön kérésére kiemelt figyelem fordítódik a biztonságra az este folyamán. Ez alatt az értendő, hogy a Petőfi Csarnokba nem lehet majd sem kamerát, sem láncokat, sem éles tárgyakat bevinni. Így az élmény megörökítése, netán a koncert utáni letámadós-összeölelkezős rajongói fotó elkészítése komoly akadályokba ütközik, viszont a szegecses csuklószorítók után talán senki nem fog sírni ezen az estén.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei