2009. december 2.Molnár Emese
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Quimby évvége: Lármagyűjtögetés, koncertezgetés

Új cd, egy koncertválogatás dvd-n, PECSA koncert, pár vidéki buli, valamint néhány klip: ez szerepel a Quimby idei hátralevő ütemtervében, aztán 2010. január-februárban téli álomra vonulnak. A Lármagyűjtögető című új korongot december közepére ígérik.

De lássuk a részleteket. Lármagyűjtögető néven egy cd-ből és egy dvd-ből álló kiadványt ígér a Quimby december közepére. A cd három vadiúj számot és öt további, már ismert, viszont a "használatban" a megszületésük óta teljesen átalakult Quimby nótát tartalmaz. A dvd-n pedig zenekar három korábbi budapesti koncertjének válogatott anyaga lesz majd látható/hallható. A Lármagyűjtögető kapható lesz - a boltinál kedvezőbb áron - december 19-én a PECSÁ-ban, a Quimby év végi nagykoncertjén.

Sűrű évet zárt idén a zenekar, így megérdemelten vonulnak pihenőre a jövő év első hónapjaiban, de addig, a mostanában elkészült Ajjajjaj és a Nice Day című számokra forgatott klip mellé két továbbit is készítenek, melyből egy az újrafeldolgozott régi Quimby számok egyikének dalfilmje lesz. Tehát aki nehezen bírja ki az év elejét Quimby nélkül, az még feltöltődhet a PECSÁ-ban, valamint a vidéki koncerteken (november 27-én Marosvásárhelyen, december 12-én Szegeden, december 26-án pedig Dunaújvárosban). A január-februári hideg napokra pedig maradhat a lármagyűjtögetés.

A Lármagyűjtögető rádiós dala, a Cuba Lunatica itt hallgatható meg.

További információk: www.quimby.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei