2009. december 3.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

JazzBorCsütörtök - Szakcsi Lakatos Róbert quartett koncert

A Szakcsi Lakatos Róbert quartett koncertje színesíti 2009. december 3-án csütörtökön a Doblo borkereskedés és élménytéren megrendezésre kerülő borkóstolót. Finom ital és kellemes zene, nehéz ennél jobb szívmelengetőt elképzelni egy hideg téli estére.

A név nem véletlenül lehet ismerős, Szakcsi Lakatos Béla zongora-virtuóz fia szintén a billentyűket bűvöli, és mind a klasszikus zene, mind a jazz területén otthonosan mozog. A Baseli Rádió országos Bach zongoraversenyének, és az avignoni jazz-fesztivál első díjasának tudásáról a műfaj kedvelői számos hazai és külföldi fellépés, az Of Course nevű zenekarbeli tevékenysége, vagy az édesapjával és testvérével közösen készített lemez kapcsán is meggyőződhettek. A JazzBorCsütörtök alkalmával dob és nagybőgő kíséri majd Szakcsi Lakatos Róbert játékát.

A kellemes zenei élmény mellett azonban nem utolsó sorban borkóstolásra is lehetőség nyílik majd december 3-án. A pécsi Lisicza borház különlegességeit próbálhatják majd ki az eseményre ellátogató érdeklődők, többek között például a Cserszegi Fűszeres idei évjáratát, amely kereskedelmi forgalomban még nem is elérhető. A 4.500 Ft-os jegyár a koncertjegy és a borkóstolóra szóló belépő mellett egy tombolajegyet is tartalmaz. Tekintettel a korlátozott férőhelyre, a részvételhez ajánlott jegyet foglalni.

***


JazzBorCsütörtök
Helyszín: Doblo Borkereskedés és élménytér (1072 Budapest, Dob utca 20.)
Időpont: 2009. december 3. 18:30
Belépő: elővételben 4.500 Ft, a helyszínen 5.000 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei