2009. december 4.Vető Viktória
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kispál és a Borz Mikulás-buli a Pecsában

Budapest, Petőfi Csarnok, végállomás! 2009. december 5-én a PECSÁ-ban fejezi be a Kispál és a Borz őszi/téli koncertturnéját. A zenekar egyedi, soha nem látott látványt és - a Kispál slágerek mellett - vadonatúj és már régóta nem játszott dalokat is ígér.

A legújabb hír a Kispál háza tájáról, hogy november végén megjelent a zenekar több mint 20 éves történetének összes klipje, egy hordozón. E kulturtörténeti kuriózum mellett természetesen idén is a PECSÁ-ban mikulásozhatunk a zenekarral, ahol hallhatunk majd olyan nótákat, melyek már régóta nem szólaltak meg színpadon s olyanokat is, melyek a legfrisseb termés részei. Mindemellett persze felcsendülnek azok a klasszikus Kispál dalok is, melyeket gyakorta éneklünk a koncerteken együtt a zenekarral.

A PECSA-béli lesz az év utolsó hangos-állós Borz-koncertje, 2009 hátrelévő részében már csak csendes-ülős bulik lesznek, majd januártól lepihen a csapat és legközelebb valamikor tavasszal hallható újra színpadon a Kispál.

***


Kispál és a Borz Mikulás
Helyszín: Petőfi Csarnok
Időpont: 2009. december 5.
Kapunyitás: 19.00
Koncertkezdés: 20.00
Vendég: Esti Kornél
Jegyár: elővételben 2900 Ft, a koncert napján 3300 Ft
Jegyek kaphatók az Interticket Országos Jegyirodai Hálózatában (www.jegy.hu), és a Petőfi Csarnok jegypénztárában (www.pecsa.hu). Telefonos jegyvásárlás bankkártyával az 1/266-0000-as számon. Internetes jegyvásárlás a www.jegy.hu oldalon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei