2010. március 20.Márkus Anita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Oláh Ibolya: El merem mondani

El merem mondani. Ez a címe Oláh Ibolya vadonatúj lemezének, amely március elején került a közönség elé. A CD-n 11 eddig soha nem hallott dal és egy feldolgozás található majd, mindez hamisítatlan "oláhibolyás" stílusban. Az album borítójának fotózásakor az énekesnőről gyönyörű művészi fél-aktok készültek, most először élete során.

Szókimondó szövegek, gyönyörű dallamok, és egy fantasztikus hang. Ezek jellemzik legjobban az El merem mondani című albumot, amely készítésében Ibolya is aktív szerepet játszott. A pop-rock stílusú dalok szövegeit az énekesnő gondolatai alapján Orbán Tamás írta, a lemez hangszerelésében pedig olyan nevek működtek közre, mint Szűcs Norbert és Valla Attila.

"Ez a lemez áll a legközelebb a szívemhez az eddigiek közül. A dalok mindegyike a gondolataimat tükrözi, a szövegek megírásában én is részt vettem. Végre olyan lemezt alkothattam, ahol minden egyes szám rólam szól, olyanok ezek a dalok, mintha a saját gyerekeim lennének. Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja ezeket a dalokat, az megismerheti, hogy milyen is vagyok valójában" - mondta Ibolya.

Az album borítójának fotózásakor minden eddiginél merészebb fotók készültek az énekesnőről. A fekete-fehér fél akt képeken Ibolyán mindössze egy farmer látható, és a testét összesen csak a tetoválásai takarják...

"Úgy gondoltuk, hogy a legjobban egy művészi fotósorozat tudná kifejezni az album hangulatvilágát, ahol megmutatom magam a világnak - kívülről és belülről egyaránt." - tette hozzá Ibolya.

A lemez egyben az újrakezdést is jelenti az énekesnő számára. Az új dalok segítségével megtalálta a lelki békéjét, és leszámol a múltban történt bántó eseményekkel is. A magyar népszokások szerint a régmúlt történéseitől úgy lehet megszabadulni, hogy a rossz emlékeket hordozó tárgyakat egyszerűen elégetjük: Ibolya is így tett, legfőbb célja pedig, hogy a jövőben kizárólag a jó dolgokra, és persze a zenére összpontosítson.

Oláh Ibolya "El merem mondani" című lemeze már a boltokban!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei