2010. június 24.Soós Edina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Rod Stewart szombaton ismét a T-Mobile Kapcsolat koncerten

Június 26-án, szombaton a főszervező T-Mobile és a koncert támogatói több százezer embert várnak a budapesti ’56-osok terére a 14. T-Mobile Kapcsolat koncertre, amelynek főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója Rod Stewart lesz.

Az angol világsztár előtt népszerű Megasztárok, Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Gáspár Laci, Király Viktor és Oláh Ibolya többek között a korábbi 13 Kapcsolat koncert sikerdalait idézik fel. Európa egyik legnagyobb zenei rendezvénye a korábbi évekhez hasonlóan a T-Mobile-nak és támogatóknak, azaz a Sony Ericssonnak, a TV2-nek, a Class FM-nek, a Metropol napilapnak, a Best magazinnak, az Exitnek, Origonak és a Life Networknek köszönhetően idén is ingyenes lesz.

A koncertre érkező, várhatóan több százezer emberre tekintettel az ’56-osok terén és környékén változik a forgalmi rend és a tömegközlekedés is, ezért a szervezők kérnek minden érintettet, hogy feltétlenül tájékozódjanak a változásokról.

Hétvégétől június 29-én 6 óráig nem lehet majd megállni a főváros XIV. kerületében az ’56-osok terén a Műcsarnok mögötti átkötő út és az '56-os emlékmű között, és az átkötő úton. Szintén tilos lesz megállni keddtől este nyolc órától 28-ig reggel hat óráig az ’56-osok terén a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca között, valamint június 25-én este nyolc órától 27-ig reggel hat óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.

Tilos lesz megállni június 26-án 8 órától másnap reggel hat óráig a Budapest XIV. kerületben az Andrássy út mindkét oldalán, a szervizúton a Hősök tere és a Rippl-Rónai utca között, az Olof Palme sétány mindkét oldalán a Műcsarnok mögötti szervizút és a Hősök tere között, a Műjégpálya előtti parkolóban, a Hősök terén és az Állatkerti körút mindkét oldalán az Állatkerti út és a Hősök tere között a parkolóban is.

Június 29-én 6 óráig a forgalom elől nem lehet közlekedni az ’56-osok tere és a Műcsarnok mögötti átkötő úton az 56-os emlékműnél, továbbá június 23-án 6 órától június 28-án 6 óráig az ’56-osok terén, a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő utat, és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca közötti szakaszt. Szintén nem lehet majd közlekedni június 26-án 6 órától június 27-én 6 óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.

A koncert helyszínén és környékén további korlátozások, a tömegközlekedést is érintő változások is életbe lépnek, a további részletek és információk megtalálhatók a T-Mobile honlapján.

A Kapcsolat koncert helyszínén 14 órától a koncert végéig a Magyar Vöröskereszt szervezésében két "Véradó pont" működik majd, az egyik a Városligeti fasor torkolatában, a másik a színpad mögött és az ’56-osok tere és az Olof Palme között. A szervezők és a Vöröskereszt munkatársai ezúton is kérnek mindenkit, aki segíteni szeretne, hogy a jelzett időszakban keresse fel a két "Véradó pont" egyikét!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei