2010. június 27.Soós Edina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Rod Stewart elvarázsolta a magyar rajongókat

Több mint 200.000 ember vett részt tegnap Európa egyik legnagyobb zenei rendezvényén, az ingyenes budapesti Rod Stewart-koncerten. A 14. T-Mobile Kapcsolat koncert helyszínén a legnagyobb ováció a Baby Jane című dalt fogadta, amit a 65 éves sztár a fellépése zárásaként énekelt el.

Az ’56-osok terén több mint 200.000-ren hallgatták tegnap a T-Mobile meghívására hazánkba érkezett Rod Stewart-ot. A 250 millió eladott lemezzel büszkélkedő sztár a Soulbook című albumának turné műsorát adta elő a budapesti helyszínen. A Grammy-díjas művész tavaly október végi új albumáról többek között elhangzott az It’s the same old song, a Track of my tears és a Love train is, amelyek a hatvanas és hetvenes évek klasszikus soul slágereinek világát idézik. A koncerten olyan klasszikusok is hozzájárultak a fergeteges hangulathoz, mint a Hot legs, a Da ya think I’m sexy? vagy a Rhythm of my heart.

Az angol származású énekes előtt öt Megasztár hangolta a jelenlévő tömeget Rod Stewart színpadra lépésig. Gáspár Laci, Király Viktor, Molnár Ferenc Caramel, Oláh Ibolya és Tóth Gabi többek között a korábbi Kapcsolat koncertek fellépőinek dalait szólaltatták meg, így például Pink, Bryan Adams, Joe Cocker és Santana-dallamok is felcsendültek az ’56-osok terén. Az angol világsztár a saját csapata által felépített színpadon negyed kilenckor jelent meg először. A koncert hang- és látványvilágáért hatalmas több száz nm-es kivetítők és látványtechnikai szakemberek feleltek.

"Nagy öröm számunkra, hogy újra egy igazi világsztárt tudtunk vendégül látni a 14. Kapcsolat koncertünkön: Rod Stewart népszerűsége pályája kezdete óta Magyarországon is töretlen. Ezúton szeretném megköszönni a résztvevőknek, hogy a biztonsági előírásokat szem előtt tartva, felelősségteljesen, velünk együtt élvezték mind a Megasztárok, mind Rod Stewart show-ját" - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Andrea 2010-06-27 23:23:07
Az LGT Elfelejtett szó című dalát valóban elfelejtették az előadók. Szégyellhetnék magukat, de ... nem szégyellték, ehelyett jókat röhögtek, feneküket vakargatták, sugdolóztak, mint az ovisok és hangosan kérdezték egymástól, hogy mi is a szöveg? Sajnos így volt Ibolya....
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei