2010. június 29.bb
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jerry Lee Lewis koncert Budapesten

A Gyilkos, azaz Jerry Lee Lewis, a rock'n'roll két lábon járó legendája hamarosan Budapestre érkezik, hogy egy kihagyhatatlan koncerttel kedveskedjen a magyar közönségnek. A 75 éves zenész korát meghazudtoló energiával járja a világot, hogy boldoggá tegye a rock'n'roll szerelmeseit.

Jerry Lee Lewis nem először látogat hazánkba, 1998-ban már adott nálunk koncertet, méghozzá Chuck Berry-vel és Little Richarddal közösen. Az azóta eltelt tizenkét év szinte nyomtalanul múlt el a zenész felett, így most is remek szórakozásra számíthat, aki jegyet vált a koncertre.

A híres zongorabűvölő egyedi játékstílusáról kapta a Gyilkos becenevet, amely egész pályafutása alatt elkísérte. Első lemeze 1954-ben látott napvilágot, és az első siker hozta magával a többit. A látványos színpadi show-iról híres Lewis még a zongoragyújtogatástól sem riadt vissza, csak hogy lázba hozza közönségét.

Hogy a hazai rajongók is láthatnak-e lángoló hangszert és repülő zongoraszéket, az még kérdéses, de az bizonyos, hogy olyan örök slágereket hallgathatnak meg élőben, mint a Whole Lotta Shakin’ Goin’ On, vagy a Great Balls of Fire. A Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő koncertre még kaphatók jegyek, így aki nem akar lemaradni erről a pótolhatatlan élményről, még megválthatja belépőjét a július 20-i eseményre.

***


Jerry Lee Lewis koncert
Helyszín: Budapest Sportaréna
Időpont: 2010. július 20.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei