2010. augusztus 6.Wolcán Viktória
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Váczi Eszter Quartet - Örömhírek a zenekar háza táján

2009-ben látott napvilágot a Tom-Tom Records gondozásában a Váczi Eszter Quartet bemutatkozó albuma. A Váczi Eszter, Gátos Iván, Gátos Bálint, Mike Zsolt által alkotott zenekar Vissza Hozzád című lemezével olyan sikert ért el a magyar jazz életben, amelyre az utóbbi időkben nem nagyon volt példa.

A vokális jazzkiadvány különlegessége, hogy kizárólag saját szerzeményeket tartalmaz melyek magyar nyelven, Váczi Eszter saját dalszövegeivel szólalnak meg. Az énekesnő a dalokban elénekelt mondanivalójával egy különleges világba kalauzol, árnyaltan feltárva az érzelmeit és legbelső titkait.

A dalok megírásakor a Quartet billentyűse és zeneszerzője Gátos Iván a jazz és az átlag fölé emelkedő pop zene összegzését tartotta fontosnak. Ettől lehet a Vissza Hozzád című lemez minden értékes zenei gyűjtemény pótolhatatlan példánya.

A magyar nyelvű, könnyed, de nem felszínes dalok létjogosultságát a szakma és a jazz szerető közönség is igazolta: a "Vissza Hozzád" elérte az ARANYLEMEZ státuszt!

A közönség szeretetét mivel is hálálhatná meg jobban a Quartet mint, hogy készül következő lemezük?! A másik jó hír, amiről talán sokan már értesültetek is, a szakmai sikereket magánéleti boldogság is kíséri: Eszternek megszületett kislánya, Áfra! A baba és anyukája jól vannak, ezúton is kívánunk Nekik jó egészséget és felhőtlen-vidám napokat!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei