2010. október 15.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson-ereklyékért fizettek egy vagyont a rajongók

A szervezőknek is komoly meglepetést okozott, hogy a néhány nappal ezelőtt Kínában megrendezett árverésen, amelyen egyebek mellett Michael Jackson tárgyai kerültek kalapács alá, milyen hihetetlen összegekig srófolták fel a vételárakat a licitálók. A kikiáltási árak töbszörösét fizették ki végül a relikviákért.

A Jackson-relikviák mellett más hírességek használati tárgyaira is licitálhattak az érdeklődők mind személyesen, mind az interneten keresztül. Marilyn Monroe melltartója, Michael Keaton Batman-jelmeze, és Madonna egyik fellépőruhája is új gazdára talált, és a vásárlók bizony nem sajnáltak mélyen a pénztárcájukba nyúlni: több, mint hárommillió dollárt fizettek ki a tárgyakért.

Michael Jackson kesztyűje és karperece 180 ezer dollárt ért egy rajongónak, egy kosárlabdát pedig, amelyen a popsztár aláírása mellett Michael Jordan profi játékos szignója is szerepel, 245 ezer dollárért ütöttek le. Ezek az összegek többszörösei a kikiáltási áraknak, így az aukciót nagyon sikeresnek könyvelhették el a szervezők.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei