2010. október 28.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jerry Lee Lewis Budapesten - Halasztás után végre itt a Gyilkos!

Nyáron adott volna koncertet Budapesten Jerry Lee Lewis, becenevén a Gyilkos - azonban a fellépést lemondták, mert a zenész műtétje miatt nem léphetett színpadra egy ideig, az orvosai pihenésre ítélték. Azonban október 31-én bepótolja az elmaradt koncertet, ahol hihetetlen szórakozásra számíthat a türelmes közönség.

Eredetileg 2010. július 20-án lépett volna színpadra Jerry Lee Lewis, a rock'n'roll élő legendája Budapesten, azonban néhány nappal a koncert előtt kiderül: a rajongóknak még várakozniuk kell a Gyilkos fellépésére, mert Lewis kórházba került, és műtéten esett át, a szigorú orvosok pedig egy hónapos kényszerpihenőre ítélték.

Jerry Lee Lewis október 31-én lép színpadra hazánkban, és tekintélyes kora ellenére igazi showt várhat tőle a közönség; a zongorista biztosan bebizonyítja majd, hogy rászolgált a Gyilkos becenévre. Tizenkét évvel ezelőtt, 1998-ban már fellépett nálunk az örökifjú muzsikus, akkor Chuck Berry-vel és Little Richarddal közösen őrjítették meg a közönséget. Most, az önálló koncertjén is sok izgalmat remélhet a közönség, talán zongoragyújtogatás is lesz, de persze ez csak akkor és ott derül majd ki, egyebek mellett ezért is érdemes jegyet váltani a fellépésre.

***


Jerry Lee Lewis koncert
Helyszín: Budapest Sportaréna
Időpont: 2010. október 31.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei