2010. december 18.Baricz Árpád
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Gospel karácsony a bevásárlóközpont kellős közepén

Meghitt, varázslatos karácsonyi hangulatot idéz meg a Gospel Star Mass Choir, a Saint Ephraim Choir, Berki Tamás, Fassang László, Pribojszki Mátyás, és Johnny K. Palmer december 18-án, szombat délután az Allee Bevásárlóközpontban. A 15.00, 16.30 és 18.00 órakor fellépő művészek feledhetetlen, misztikus zenei légkört teremtenek Aranyvasárnap előestéjén Újbudán. A rendezvény megtekintése ingyenes.

Európai mércével is kiemelkedő nemzetközi sztárok és az ünnepi hangulatú black gospel valamint a soul- és a classical blues zene meghittsége teszi igazi élménnyé a karácsonyi készülődést az újbudai Allee Bevásárlóközpontban december 18-án. A világhírű Saint Ephraim Choir és Fassang László orgonaművész koncertje teremt meghitt hangulatot 15 órai kezdettel. Ezúttal korábban nem hallott gospel feldolgozásaikat adják elő.

A 16.30-kor kezdődő koncerten Johnny Palmer, Berki Tamás, Pribojszki Mátyás, valamint a Golden Big Band kápráztatja el a közönséget.

18 órakor a nemzetközi gospel-világ egyik legismertebb együttese a The Gospell Star Mass lép fel. A 40 tagú kórus professzionista tagjai San Franciscótól Ausztriáig számos országból verbuválódtak. Az együttes szólistája az a Johnny K. Palmer, aki a "Starmania" nemzetközi énekverseny döntőseként egész Európában ismert művész.

***

Gospel karácsony
Helyszín: Allee Bevásárlóközpont
Időpont: 2010.12.18.
15.00: Saint Ephraim Choir és Fassang László
16.30: Johnny Palmer, Berki Tamás, Pribojszki Mátyás, valamint a Golden Big Band
18.00: The Gospell Star Mass és Johnny K. Palmer

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei