2010. december 20.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Power Of Metal - Nevermore, Symphony X és Psychotic Waltz koncert

Igazi csemegét ígér 2011. tavasza a metálrajongóknak, március 14-én ugyanis hazánkban látogat egy turné keretében a Nevermore és a Symphony X, ami pedig még különlegesebbé teszi ezt az estét, az az, hogy vendégként a legendás Psychotic Waltz-ot hozzák magukkal.

1986-tól 1997-ig létezett az a banda, amelynek összeállása most komoly izgalmat vált ki a hazai rajongókból. A Psychotic Waltz idén szeptemberben jelentette be, hogy az eredeti felállásban újra zenélni kezdenek, de az, hogy Magyarországra is ellátogatnak, nem várt meglepetés. A két gitárosból (Dan Rock és Brian McAlpin), egy basszusgitárosból (Ward Evans), egy dobosból (Norman Leggio), és az énekes fromtemberből, Devon Graves-ből összeálló zenekar tehát ugyanolyan zúzást ígér, mint amit a kezdetekkor megszokott tőlük a közönség.

2011. március 11-én a Nevermore és a Symphony X közös, Power Of Metal elnevezésű turnéjának vendégeként szerepel tehát nálunk a Psychotic Waltz, a magyar rajongótábor a budapesti Petőfi Csarnokban őrjönghet majd kedvence zúzós dallamaira. Az este további két fellépője, a dán Mercenary és a finn Thaurorod lesznek, akik hasonló hangulatot ígérnek, mint az este főszereplői.

***


Power Of Metal Tour - Psychotic Waltz, Nevermore, Symphony X, Mercenary, Thaurorod koncertek
Időpont: 2011. március 14., hétfő
Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei