2011. április 17.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Platinalemezes lett a Váczi Eszter Quartet

2011. április 18-án veszi át Váczi Eszter és zenekara a platinalemezt, amelyet Vissza hozzád című albumukkal érdemeltek ki. A 2009-ben megjelent korong sikere tíz éve páratlan: azóta nem fordult elő ugyanis, hogy hazánkban jazz lemez ilyen elismerésben részesült volna.

A Kabaré24 színpadán veszi át Váci Eszter és csapata azt a hihetetlen elismerést, amelyet Vissza hozzád című albumukkal sikerült kivívniuk. A korong platinalemez lett, ami azért is páratlan teljesítmény, mert a magyar jazzélet képviselőinek ez már tíz éve nem sikerült, annak ellenére, hogy hazánk nem nélkülözi a világszínvonalú művészeket a jazz területén. Ez tehát azt is jelenti, hogy a Váczi Eszter Quartetnek amellett, hogy igényes, szakmailag is magas színvonalú lemezt hozott össze, egyúttal sikerült népszerű dalokat alkotni, amelyek magukkal ragadták a közönséget.

A platinalemez átvételét követően az énekesnő és zenekara egy varázslatos, utánozhatatlan hangulatú unplugged-koncerttel ünnepli meg sikert, hiszen minden bizonnyal ők is a platina-öröm hatása alatt állnak majd. A Quartet egyébként már dolgozik új lemezén, amelynek hangmérnöke a világhírű Helik Hadar lesz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei