2011. augusztus 30.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Odett új lemezének bemutatója a Gödör Klubban szeptember 2-án

Sikert sikerre halmoz az utóbbi időben Odett, aki most Hanyatt, homlok, egyenes című új lemezét készül bemutatni közönségének a Gödör Klubban. A korongon a rádiókból már jól ismert Hanyatt című dal is megtalálható, aki pedig ellátogat a lemezbemutatóra, a belépő mellé rögtön egy friss, ropogós albumot is bezsebelhet.

Hatalmas bulit ígér szeptember másodikára Odett és csapata; az energikus énekesnő új korongját mutatja be a közönségnek a Gödör Klubban. A Hanyatt, homlok, egyenes című lemez készüléséről már januárban érkeztek hírek, most pedig végre a kezükbe is foghatják a rajongók. A lemezbemutató koncertre 1200 Forintért lehet jegyet váltani, ami mellé jár egy példány az új albumból is. A lemezre Müller Péter Sziámi és Peter Sparrow is írt szövegeket, zeneszerzőként és gitárosként pedig Odett édesapja, az ex-Sziámis Polgár Péter működött közre.

Odett koncertje előtt a Larry Hangman zenekar alapozza meg a hangulatot, a csapat tartogat néhány meglepetést, ugyanis egy váratlan tagcsere miatt szinte az összes számot újra kellett hangszerelni a fiúknak - így izgalmas, új hangzással jelentkeznek majd a Gödörben. Az estét dj Zsazsa zárja.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei