2011. augusztus 31.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szeptember 2-án jelenik meg Halász Judit új lemeze, az Apa figyelj rám

Az apukákat, nagypapákat és kispapákat szólítja meg Halász Judit hamarosan megjelenő, Apa figyelj rám című lemeze, amelyet az énekesnő már saját unokáin is letesztelt, és bizony nagy sikert aratott vele. A korong szeptember 2-án kerül a boltokba, az Universal Music gondozásában.

Halász Judit mindmáig fáradhatatlanul gyártja lemezeit elsősorban a gyerekek legnagyobb örömére - legújabb albuma az apa-tematikára épül, vagyis arról szól, hogy apukákkal és nagypapákkal lesz teljes a család. Az apa-figura minden gyermek életében meghatározó, éppen erről énekel Halász Judit dalaiban, s bár játékosan teszi ezt, mégis igen fontos témát boncolgat. Bár a lemezen található néhány komolyabb hangvételű, szomorkásabb dal is, alapvetően nagyon vidám album született, legalábbis az énekesnő véleménye szerint.

Mint Halász Judit fogalmaz az Apa figyelj rám kapcsán: "Az utóbbi időben egyre több apuka tette szóvá, hogy nem ám csak a nagymamák vannak, meg testvérek, léteznek apukák is a világon! S valóban, az utóbbi lemezeimmel a család fontosságát szerettem volna hangsúlyozni, ám az édesapák valahogy kimaradtak. Így egyfajta hiánypótló szerepe is van ennek az albumnak amellett, hogy fel akarom hívni a figyelmet arra, a kicsiknek szükségük van az apára is."

Halász Judit új lemezét, melyre egyebek mellett Bródy János, Tolcsvay László, Bódi László Cipő is írt néhány dalt, szeptember 2-től találják meg az érdeklődők a boltok polcain.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei