2011. szeptember 1.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Akusztikus Nemjuci koncert pénteken az A38 hajón

Az iskolakezdésre hangolja közönségét a Nemjuci zenekar szeptember 2-án, amikor egy akusztikus koncert keretében elbúcsúztatják a nyarat, és ízelítőt adnak a 2012 tavaszán megjelenő új albumról is. Az A38 hajó Tetőteraszán megrendezésre kerülő koncertre mindössze 500 forintért lehet jegyet váltani.

A 2008-ban alakult Nemjuci zenekar frontvonalában azt a Németh Jucit találjuk, akinek hangját az Anima Sound System-beli pályafutása alatt szerette meg a közönség, amely kitart mellette mostani formációjával is. A Nemjuci másik három tagja az egykori Rémember zenekarból valamint a The Puzzle-ből lehet ismerős a rajongóknak. A banda végigzúzta a nyári fesztiválszezont, így most megpihennek az A38-on tartandó akusztuóikus koncerttel, és egyúttal üdvözlik a szeptembert, és búcsúztatják a nyarat.

A zenekarnak a tervek szerint 2012 tavaszán jelenik meg az új albuma, amiről már több dalt hallhatott a közönség idén nyáron, és nem lesz ez másképpen a mostani koncerten sem. A koncert este 8 órakor kezdődik az A38 Tetőteraszán, a jegyek 500 forintba kerülnek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei