2011. október 12.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Váczi Eszter Quartet: Eszter kertje - Hamarosan a boltokban

Már csak néhány napot kell várni, és végre a boltokba kerül a Váczi Eszter Quartet második nagylemeze, mely az Eszter kertje címet kapta. A stúdiómunkálatok immáron befejeződtek, és a tizenegy új dalt tartalmazó korongot hamarosan mindenki a kezébe foghatja.

A Váczi Eszter Quartet befejezte második stúdióalbumát, amely reményeik szerint hasonló sikereket hoz majd, mint az előző, Vissza hozzád című lemez, mely egészen a platinastátuszig menetelt. A most megjelenő, második korong az Eszter kertje címet kapta, és a zenekar állandó tagjai mellett szerepel rajta több vendégművész is: Weisz Nándor ütőhangszereken és vibrafonon játszik, Schneider Zoltán gitáron, míg egy duett erejéig feltűnik Eszter mellett Edouard Baer francia színész is.

Ez utóbbi valódi szenzációnak is nevezhető, hiszen a neves francia színészt már Audrey Tautou mellett is láthatta a közönség. A közös dalban, melyet Gátos Bálint szerzett, Váczi Eszter is franciául énekel.

Bár az új lemezre két évet kellett várni, hiszen a nagysikerű Vissza hozzád 2009-ben látott napvilágot, minden bizonnyal érdemes volt türelmesnek lenni. Az Eszter kertje számos meglepetést tartogat a rajongóknak, ezek közé tartozik az is, hogy néhány dalban vonószenekarral és fúvósokkal egészül ki a Quartet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei