2012. március 12.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Tilos Rádió vendége lesz a Hungarian Pink Floyd Show

Március 16-án, a Tilos Rádió Honthy és Hanna című műsorában lép fel a Hungarian Pink Floyd Show. A zenekar egyórás ízelítőt ad majd - a világhírű együttes számait tartalmazó - repertoárjából, az adás második felében pedig a tagokkal beszélgetnek a műsorvezetők.

Péntekenként 16:00 és 18:00 között hallható a Tilos Rádió Honthy és Hanna című produkciója, amelynek vendége ezen a héten a Hungarian Pink Floyd Show lesz. A tribute banda lassan tíz éve játssza a brit világklasszis dalait, pályafutásuk során több külföldi fesztiválon is megfordultak. Nevüket nemrégiben változtatták meg, korábban ugyanis HitRock - Pink Floyd Tribute Band-ként ismerhette őket a közönség, mely elnevezés még őrizte a saját számokat is játszó, 80-as években sikeres felállás emlékét.

A jelenlegi tagok - Füchsel Tibor (billentyű), Pozsonyi Tibor (dob), Birta László (gitár), Nógrádi Máté (basszus), Puskás István (gitár) , Földi Vera (vokál), Káli Réka (vokál), Leposa Balázs (szaxofon) - izgatottan várják az élő rádiós szereplést, melynek során egyórás minikoncertet adnak, majd kötetlen beszélgetés során mutatkoznak be a hallgatóknak.

Kedvelőik március 24-én unplugged koncerten is találkozhatnak az együttessel, a budapesti BackStage Pub színpadán, este 8 órakor.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Manci 2012-03-12 21:21:37
Zsííír, mindenképp hallgatom! Jó ez az oldal!
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei