2012. március 19.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Özvegye jelenteti meg Selena Quintanilla énekesnő életrajzát

Könyvet jelentet meg Chris Pérez, Selena Quintanilla-Pérez énekesnő özvegye. A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb latin előadóját rajongói klubjának elnöke gyilkolta meg, mindössze huszonhárom éves korában. A Selena néven befutott fiatal lány életéről film is készült, amelyet 1997-ben mutattak be, Jennifer Lopez címszereplésével.

A fiatal sztár, akit Madonna mexikói megfelelőjeként is emlegettek, tizenkét évesen vette fel első albumát, a Selena y Los Dinos-t. Ez ugyan csak 1995-ben adták ki, Selena Quintanilla rövid élete során hat hivatalos lemezt is megjelentetett. Chris Perezhez - aki zenekarában játszott - 1992-ben ment hozzá. Az özvegy közel húsz évvel Selena tragikus halála után To Selena, With Love (Selenának szeretettel) címmel írt könyvet néhai kedveséről, amelyben feltárja közös éveiket, beleértve konfliktusaikat az énekesnő édesapjával, Abrahammal, aki eleinte nem fogadta el a fiatalok szerelmét.

Perez - aki időközben újranősült, majd el is vált - maga sem volt eredménytelen a zenei életben, 2000-ben például együttesével megnyerte a Grammy-díjat a legjobb latin/alternatív album kategóriájában. Ennek ellenére maga is elismeri, hogy azokat a sikereket, amiket nejével élt át, meg sem közelítheti. A tízmillió eladott lemezzel rendelkező Selena örökségéről szólva egy interjúban elmondta, felesége fiataloknak szóló üzenete az volt, hogy nem szabad otthagyni az iskolát, és minden lehetséges, ha megdolgozunk érte.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei