2012. március 20.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A 20. Sziget bemutatja: Irie Maffia és Beat Dis az A38 hajón

Fergeteges buli várható a hetedik születésnapját ünneplő Irie Maffia koncertjén, melyre a Sziget jubileumi koncertsorozatának részeként március 23-án kerül sor az A38 hajón. A banda 2005-ös megalakulása óta szerez önfeledt pillanatokat rajongóinak, koncertjeiken elképesztő hangulatra lehet számítani - és nem lesz ez másképpen március 23-án sem.

Az Irie Maffia igazi koncertzenekar: mesterien értenek hozzá, hogy fülbemászó, ütemes muzsikájukkal táncra csábítsák a nagyérdeműt, a banda frontasszonya, a ghánai-magyar származású énekesnő Sena utánozhatatlan hangja mindenkit nyomban levesz a lábáról. Őt egészíti ki MC Columbo és MC Busa, hárman együtt alkotják a Maffia frontvonalát, nem csoda hát, hogy az egyébként tizenegy tagú zenekar mindig képes hangulatot csinálni a koncerteken. Az Irie Maffia 2005 óta létezik, és néhány éve már a fesztiválok nagyszínpadán is helyet kapnak, és természetesen itt sem vallanak szégyent - így a hetedik születésnap megünneplésére is minden valószínűséggel sokan kíváncsiak lesznek, és csatlakoznak a zenekarhoz.

Március 23-án, pénteken tehát annak ellenére érdemes ellátogatni az A38 hajóra, hogy másnap sokaknak munkanap lesz - egy kis ugrabugrálás és énekelgetés igazán senkit sem fog hátráltatni a szombati munkavégzésben. Az Irie Maffia koncertje előtt színpadra lép a Beat Dis, amely különleges zenei élményt kínál a hallgatóknak, ezúttal legújabb lemezüket, a Keep Still-t hozzák el a közönségnek.

***


Irie Maffia 7. születésnapi koncert
Helyszín: A38 hajó
Időpont: 2012. március 23.
Előzenekar: Beat Dis
Jegyek: 2.800 Ft
Elővételben: 2.400 Ft
Bővebb infó: www.a38.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei