2012. március 23.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Már ismert Marilyn Manson Born Villain című albumának dallistája

Közzétette május 1-jén megjelenő Born Villain című legújabb lemezének számlistáját Marilyn Manson. Bár hivatalosan még nem tudni, hogy a negyvenhárom éves rocker ezúttal pontosan kikkel dolgozott együtt, de az információk szerint a róla elnevezett zenekar jelenlegi felállásában részt vesz Twiggy Ramirez, Fred Sablan, Jason Sutter és Chris Vrenna.

A Born Villain a Marilyn Manson együttes nyolcadik stúdióalbuma, amelynek kapcsán a frontember ismét jelentős megújulást ígér. Ennek jegyében még 2010-ben szakított korábbi kiadójával, az Interscope Records-szal, és átnyergelt a Cooking Vinyl and Downtown Records céghez, amelynek égisze alatt saját Hell, etc. nevű vállalkozása működik. A változás az énekessel készített interjúk alapján a zenében is megmutatkozik majd, aminek stílusát "suicide death metal"-ként jellemezte.

Hogy a meghatározás mennyire illik a friss hangzásra, a rajongók már két ízben is ellenőrizhették, hiszen még tavaly megjelent a címadó dal hivatalos videója, amely valójában egy Shia LaBeouf színész által rendezett kisfilm, számos bizarr és szürreális momentummal. A készítőkre saját bevallásuk szerint olyan nagy nevek is hatottak, mint Luis Bunuel és Salvador Dalí. A második ízelítő az idén március 7-én napvilágot látott No Reflection kislemez,amely már letölthető az iTunes-ról.

A Born Villain hivatalos számlistája a következő:

1. Hey, Cruel World...
2. No Reflection
3. Pistol Whipped
4. Overneath the Path of Misery
5. Slo-Mo-Tion
6. The Gardner
7. The Flowers of Evil
8. Children of Cain
9. Disengaged
10. Lay Down Your Goddamn Arms
11. Murderers Are Getting Prettier Every Day
12. Born Villain
13. Breaking the Same Old Ground

A korongon egy bónusz dal is található, amely Carly Simon 1972-es slágerének, a You're So Vain-nek feldolgozása, és legfőbb érdekessége, hogy elkészítésében közreműködött Johnny Depp, Marilyn Manson régi barátja.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei