2012. március 29.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

GHB-t tettek a Compact Disco menedzserének italába, klippeket töröltek

Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai indulójának, a Compact Discónak komoly gondokkal kellett szembenézni az elmúlt napokban: facebook-os oldalukról kiderült, hogy menedzserüknek partidrogot adtak egy bulin, és letörölték a csapat hivatalos klipjeit a legnagyobb videómegosztóról.

"Sajnálatos dolog történt, szombat este megmérgezték a zenekar managerét (GHB), kirabolták és a telefonján keresztül az összes hivatalos klippünket törölték! Hát itt tart ez az ország, és most lehet gyártani az összeesküvés elméleteket." - áll a Compact Disco facebook-oldalán. A döbbenetes hírre természetesen azonnal reagáltak a rajongók, és nem csak a zenekar fogadta megdöbbenéssel a hírt, a felháborodás a bandát kedvelők között is futótűzként terjedt.

Azóta ráadásul kiderült, hogy nem csak a Compact Disco esett áldozatul a támadásnak, hanem Fábián Juli, az Ocho Macho, valamint a Mocsok1Kölyök zenekar is, az ő hivatalosan feltöltött klipjeik is egytől-egyig törlődtek a legnagyobb videómegosztóról. Egyes hírek szerint az elkábított menedzser telefonját használták, hogy a klippeket eltávolítsák az internetről, de hogy mi lehetett a támadás célja, arra mindeddig nem derült fény. A zenekarok azonnal megtették a megfelelő lépéseket, így klippjei azóta ismét elérhetők, és remélhetőleg a menedzser is hamarosan felépül.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei