2012. április 6.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Michael Jackson halála után három évvel újra turnéznak fivérei

Közel három évtized szünet után térnek vissza a zenei életbe a Jackson-testvérek. Az egykori Jackson 5 - később The Jacksons - négy tagja a napokban hirdette meg Unity Tour című amerikai koncertkörútját. Jackie, Jermaine, Marlon és Tito június 18-án lép fel először.

A fivérek 1984-as Victory albumuk óta csak egyszer zenéltek közösen, egy 2001-es Madison Square Garden-beli show keretében, amely Michael Jackson harmincéves karrierjét ünnepelte. Az idei Unity Tour-ról nem csupán a 2009-ben elhunyt popkirály hiányzik majd, nem vesz ugyanis rajta részt Randy sem, aki a 70-es években Jermaine-t váltotta a csapatban. Az új koncerteken garantáltan elhangoznak majd az ős-Jackson 5 slágerei, mint a I Want You Back, ABC és az I'll Be There.

Jermaine Jackson az egyesülésről szóló közleményben örömét fejezte ki, hogy újra testvéreivel szerepelhet, és azokat a dalokat adhatja elő, amelyek mindannyiuk életének fontos részei voltak. Elmondása szerint a zenekar elkötelezett a családi örökség életben tartása mellett, és a kiválóság, kreativitás, valamint a tisztesség jegyében lépnek majd színpadra.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei