2012. április 13.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Megújult Szabó Balázs Bandája - Áprilisban koncert!

Hosszabb ideig csend volt Szabó Balázs Bandája körül, azonban most nyilvánosságra került ennek az oka: a zenekar vezetője, Szabó Balázs hosszas vívódás után úgy döntött, hogy megválik eddigi zenészeitől, és egy teljesen új Bandával áll színpadra, már április végén. Az első koncert Budapesten, az Akvárium Klubban lesz, április 27-én.

Szabó Balázs Bandája átalakult. Az egyetlen, ami a régi maradt, az maga Szabó Balázs, a zenekar énekese és vezetője, aki jó néhány hónapon át gondolkodott, és végül úgy döntött, elválik korábbi zenésztársaitól, ugyanis elmondása szerint a bandában túlságosan baráti volt a viszony. Egy idő után már mindannyian másképpen képzelték el a zenei vonalat, illetve minden mást is, ami a zenekar ügyeit illette, így nem maradt már megoldás, mint a különválás. Mint Szabó Balázs fogalmaz: "végül úgy döntöttem, annak érdekében, hogy megmaradjon a barátságunk, különválok tőlük, mert úgy találtam: egészségesebb, ha mindenki járhatja a saját útját. Nehéz döntés volt, megviselt a dolog, de én mindig is álmodozó ember voltam és szívesen ugrok szkafander nélkül az űrbe, mert így közelebb van a csoda reménye."


Szabó Balázs Bandája - Az új felállás


Az új felállásban nagybőgőn és basszusgitáron játszik Földes Gábor, gitározik és énekel Harangozó Sebestyén, a dobok mögé G. Szabó Hunor ül, csellón pedig Ölveti Mátyás játszik. A zenészek három hónapon át dolgoztak együtt Szabó Balázzsal, a régi dalokat újrahangszerelték, és immáron készen állnak, hogy egy egészen újszerű műsorral kápráztassák el a közönséget. Időközben két új dal is született, és a zenekar vezetője már lázasan készül a harmadik lemezére, ami egészen újító stílusú lesz a korábbiakhoz képest - legalábbis ezt ígéri Szabó Balázs. "És a rengeteg munka után nekem, mint zenésznek a legnagyobb öröm az lesz, hogy végre bemutathatom, hogy mi született." - mondja, és bizony erre sor is kerül április 27-én, az Akvárium Klubban.

Bővebb infó: www.szabobalazsbandaja.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei