2012. április 18.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

East 17 koncert a Symbolban - Vigyázat, retroparty!

Valódi retro hangulatra számíthat, aki április 21-én ellátogat a budapesti Symbol klubba - érkezik ugyanis a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiúcsapata, az East 17, hogy megtáncoltassa a magyar közönséget, és egy estére visszahozza azokat a boldog kilencvenes éveket. Az időutazás garantált, mindenkinek kötelező tehát a koncert, aki akkortájt már elmúlt 12 éves.

Tinédzserkori, poros álmok válhatnak valóra április 21-én a Symbolban, ahol színpadra lép az East 17, hogy mindenkiben felidézzék azokat a bizonyos kilencvenes éveket. Az ikonikus fiúcsapat meghatározó eleme volt ezen korszak zenei életének, az ifjúsági magazinok hosszú oldalakon keresztül foglalkoztak velük, most pedig itt a lehetőség, hogy aki egykoron rajongott értük, most végre élőben is megnézhesse a bandát. Bár az East 17 már korábban is járt és koncertezett nálunk, a mostani alkalom sem lesz kevésbé fölemelő, hiszen megszólal minden olyan régi sláger, amelyektől annak idején megőrült a közönség, köztük például az It's all rigth.

Az East 17 azért volt népszerű korábban is, mert már akkor olyan témákhoz is hozzányúlt, mint a politika, vagy az erőszak, amik korábban tabunak számítottak. A csapat, amely 1992-ben alakult, 1999-ben ugyan feloszlott, de néhány évvel később, 2006-ban ismét összeálltak, és azóta töretlen sikerrel járják a világot, hogy visszahozzák a retro életérzést.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei