2012. október 8.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

John Travolta és Olivia Newton-John közös karácsonyi albumot ad ki

1978-ban mutatták be minden idők egyik legnépszerűbb szerelmes történetét, a Grease-t. A film két főszereplője, John Travolta és Olivia Newton-John azóta is megjelent már közösen a filmvásznon, most azonban valami újjal hozakodtak elő: közös karácsonyi lemezzel lepik meg a rajongóikat.

November 14-én kerül a boltokba John Travolta és Olivia Newton-John közös karácsonyi korongja, amely a This Christmas címet kapta. A Grease egykori szerelmesei ezúttal a rajongók szívét szeretné megmelengetni a közösen előadott karácsonyi dalokkal. Olivia Newton-John részéről, aki nem csak színésznőként szerepel a köztudatban, hanem négyszeres Grammy-díjas énekesnőként is számon tartjuk, nem is meglepő a kezdeményezés, sokkal inkább John Travoltától, akiről mostanában leginkább botrányai miatt cikkeztek, és korábban is elsősorban színészként és rendezőként láthatta munkáit a közönség.

Olivia Newton-John a This Christmas című lemez kapcsán elmondta: bensőséges albumot akartak csinálni, amit az emberek szívesen hallgatnak a karácsonyi készülődés alatt, hogy ráhangolódjanak az ünnepre, és úgy érzi, ezt sikerült is megvalósítani. Remélik, hogy a közönség is osztja majd ezt a véleményt, és ezzel egy kicsit ők maguk is beköltözhetnek a családok ünnep előtti, nyüzsgő otthonába. Mint mondta, John Travoltával, akivel egyébként a Grease forgatása óta jó kapcsolatot ápolnak, tökéletesen tudtak együtt dolgozni, és ez a végeredményen is hallatszik.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei