Felhasználási feltételek

Minden felhasználó - beleértve az automatizált lekéréseket – a honlap látogatásától kezdődően elfogadja felhasználási feltételeinket, utólagos reklamációt a szabályzat nemtudására hivatkozva nem fogadunk el. A nem rögzített kérdéses pontokkal kapcsolatban a szerkesztőség véleményét kell kikérni. Jelen szabályzat módosulhat, erről előzetesen nem teszünk közzé értesítést.

1, Adatvédelem

Látogatóink néhány adatát (például IP cím, böngészőtulajdonság, internetszolgáltató) letároljuk. Ezeket az adatokat statisztikai okokból rögzítjük, sem ezeket, sem a regisztráció során megadott információkat nem adjuk ki harmadik fél számára. Ez alól kivételt képez a hivatalos hatósági megkeresés.

2, Regisztráció

Honlapunkra bárki regisztrálhat, nemtől, kortól, állampolgárságtól függetlenül. Ehhez mindössze egy érvényes email címmel kell rendelkeznie, amelyre az aktiváló kódot küldjük. A regisztrált név nem tartalmazhat speciális karaktereket, valamint nem fogadunk el más nevében történő regisztrálást, például ismert ember nevének használatát. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy indoklás nélkül töröljük a felhasználót olyan, a szerkesztők által elfogadhatatlan tevékenységért is, amit jelen szabályzatban nem rögzítettünk.

3, Kommentelés

Cikkeinkhez kommentet lehet írni bejelentkezett állapotban, illetve regisztráció nélkül is. Utóbbi esetben egy ellenőrző kód megadása szükséges, amellyel az automatizált tömeges bejegyzéseket szűrjük ki. A kommentek a cikkek témájával foglalkoznak, a szerzőt kritizáló bejegyzéseket moderáljuk. Szintén moderáljuk a másokat személyükben, vallási vagy egyéb hovatartozásukban sértő, erőszakos, trágár kommenteket.

4, Tagság megszűnése

Regisztráció két módon szűnhet meg. Kérheti a regisztrált felhasználó saját tagságának törlését, ebben az esetben kérjük, írjon egy erről szóló email központi email címünkre. Ilyenkor a tagságot és az ahhoz tartozó adatokat rövid időn belül töröljük, ugyanakkor a honlap működésének érdekében a kommentek és más bejegyzések törlését nem garantáljuk. A másik eset a szerkesztői döntés utáni törlés, amelyet nem áll módunkban visszavonni.

5, Hírlevél

Szerkesztőségünk időnként hírlevelet küld ki regisztrált – és a regisztráció nélkül, hírlevelünkre feliratkozott – felhasználóink részére. Ezek a hírlevelek a Napvilág.Net portál újdonságaival, nyereményjátékaival foglalkoznak, de helyet kaphatnak partnereink ajánlatai is. A hírlevelekről minden felhasználó le tud iratkozni, erre a honlapon lehetőséget biztosítunk.

6, Felhasználás

Tilos a Napvilág.Net portál szöveges és képi anyagát a szerkesztőség engedélye nélkül felhasználni mind online, mind offline felületen. Az engedély nélküli felhasználás jogi lépéseket vonhat maga után a hatályos magyar törvények alapján. RSS csatornánk egyéni feliratkozásra megengedett, az abban található adatok (cím, link, lead) nyilvánossá tételéhez engedélykérés szükséges.

7, Publikálás

Honlapunk szerkesztősége helyet biztosít gyakornoki státuszban lévő, valamint társadalmi munkában író szerzők cikkeinek. A rengeteg beküldött írás és kép miatt nem tudunk felelősséget vállalni minden megjelentetett anyag szerzői jogának hitelességéért. Természetesen, amennyiben bebizonyosodik, hogy olyasmi került fel a honlapra, amely szerzői jogot sért, és ezt a figyelmünket felhívó személy bizonyítani tudja, a jogsértő írást vagy képet azonnal eltávolítjuk.

Utolsó módosítás: 2011. szeptember 18.

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások