2008. április 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Wauudstock Fesztivál - Egy hatalmas buli a kutyákért

Van néhány szervezet, akik a kutyák iránt érzett szeretetből fakadóan azért küzdenek nap mint nap, hogy kevesebb négylábú kóboroljon az utcákon, otthon és család nélkül. Az ember hajlamos elfeledkezni róla, hogy ő az erősebb, hogy ha felelősséget vállal egy ebért, azzal mindaddig tartozik az állat felé, amíg a kis szőrös csak él.

Öt menhely és állatvédő egyesület szervez nagyszabású rockfesztivált, ahol a fejet a kutyákért kell rázni, ahol eltölthetünk egy önfeledt estét, jobbnál jobb koncerteken szórakozhatunk, és ezzel ráadásul az árva állatokon segíthetünk.

A Wauudstock Fesztivált olyan neves zenészek is szívügyüknek érzik, mint Nagy Feró, Ganxsta Zolee, vagy Takáts Tamás. Hiszen nem kisebb zenekarok lépnek majd fel, mint a Beatrice, a KGB, vagy a Kowalsky meg a Vega. Lesz továbbá ősbemutató, Somló Tamás és az Eleven első alkalommal lép színpadra ebben a felállásban.
Takáts Tamás a Dirty Blues Band-del mozgatja majd meg a közönséget, lehetőséget kap a megújult Sugarloaf, illetve a Supernem, ők akrobatikus rock’n’roll-ként határolták be stílusukat. A programot a Zanzibár pörgős-dallamos muzsikája zárja.

A fellépők tiszteletdíjukat a kutyáknak ajánlották, így a koncert teljes bevételét az állatok megmentésére fordíthatják. A koncert előtt és alatt a Lelenc Kutyamentő Egyesület egyik tagjának ceruzarajzaiból készült reprodukciókat vásárolhatjuk majd meg, illetve kaphatók lesznek pólók, képeslapok és poszterek is.

Az ezekből befolyó összeget természetesen szintén az ebek kapják. Úgyhogy legyünk minél többen, táncoljunk egy éjszakán át egy nemes cél érdekében, és mentsünk kutyaéleteket - nekünk csak egy kis kiadás, de számukra létfontosságú lehet.
*

Helyszín: Petőfi Csarnok
Időpont: 2008. április 25. péntek 19 óra, kapunyitás 17 óra
Jegyár: 3300 Ft

Akiket a koncert támogat:
Belfegor és Maci Állatmenhely
Biatorbágy és vidéke Állatvédő Egyesület
Csömöri Állatvédő Civil Szervezet
Kutyasegélyszolgálat Közhasznú Alapítvány
Lelenc Kutyamentő Egyesület
Lobbiiroda, az első állati lobbista

A fellépő zenekarok:
LINK
Beatrice
KGB
Kowalsky meg a Vega
Somló Tamás és az Eleven
Sugarloaf
Supernem
Takáts Tamás D.B.B.
Zanzibar

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei