2008. június 11.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

9. Harley-Davidson Fesztivál Alsóörsön

Június 12-től 15-ig rendezik meg a 9. Harley Davidson Fesztivált - számtalan program, motoros felvonulás Alsóörs-Balatonfüred - Tihany útvonalon, és jobbnál jobb koncertek várják nemcsak a két keréken érkezőket. A rendezvényt kétszáz rendőr biztosítja majd - mondta Csizmadia Gábor, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője.

Legalább ötezer motoros és mintegy 60-80 ezer vendég várható a négynapos, változatos programokat kínáló fesztiválra. Motoros ügyességi versenyek, kaszkadőr bemutatók, sörivó és doboló verseny - többek között ezek várják a tömeget, de aki az egész családdal érkezne, az se riadjon vissza, hiszen lesznek családi programok, tábortűz és gulyásparty is.

A fellépők között egy igazi szenzáció is feltűnik: szombaton Gary Moore ad koncertet a lelkes sokaságnak. Színpadra lép mindemellett - a teljesség igénye nélkül - a Hooligans, a KGB, az Edda, Kalapács Józsi, és Demjén Ferenc. Garantált tehát a tüzes hangulat, az esték pedig minden nap házibuli hangulatba csapnak majd.

Délutánonként lesznek balesetmegelőzési programok, hordógurító verseny, erős ember bemutató, pénteken, 13-án megnézhetik Szelei Feri, az első magyar trial motoros bemutatóját, majd Besenyei Péter műrepülő világbajnok légibemutatóján ámulhatnak a jelenlévők.

Csizmadia Gábor alezredes azt is elmondta: jelentős erőket kellett összevonni, hogy a rendkívüli embertömeg megfelelő biztonságát szavatolni tudják. Kihelyezett rendőrállomás is működni fog a fesztivál helyszíne közelében, 24 órás szolgálattal.

Azt is elárulta: kaptak kölcsönbe egy budapesti cégtől két Harley Davidson motort, s a szombati konvojt ezekkel a motorokkal vezeti majd fel két rendőr. Szombaton a főbb csomópontokban természetesen rendőrök szolgálnak majd és irányítják a forgalmat, de szerinte 25-30 perces torlódások, várakozások várhatóak az észak-balatoni főút Alsóörs-Tihany közötti szakaszán. Megjegyezte: ekkor tartják Balatonfüreden a triatlon Európa-kupát is, amelynek kerékpáros futamai ugyancsak érintik a városba bevezető négysávos utat.

*


Helyszín: Alsóörs, Európa Kemping
Időpont: 2008. június 12-14.
Jegyek:
Fesztiváljegy: 12.000 Ft
Csütörtöki napijegy: 2500 Ft
Csütörtöki motoros jegy: 3000 Ft
Pénteki napijegy: 3500 Ft
Pénteki motoros jegy: 4000 Ft
Szombati napijegy: 4500 Ft
Szombati motoros jegy: 5000 Ft
Vasárnapi napijegy: 2000 Ft
Vasárnapi motoros jegy: 2500 Ft
12 éves kor alatti vendégeink számára a belépés díjtalan.
A fesztiválra veterán Harley-Davidson motorral érkező vendégeink belépése szintén díjtalan.
Bővebb infó: www.hog.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
perecsenyi andrás 2009-05-05 14:03:02
az hogy nem részletes hogy mikor lesz a felvonulás és menyibe kerül egy szeméjnek a jegy ha be akar álni?
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei