2008. június 28.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

WAMP-Plázs az Erzsébet téren a Dizájn Világnapján

2008. június 29-én vasárnap, a WAMP (Wasárnapi Művész Piac) jóvoltából igazi nyári pihenőövezetté alakul az Erzsébet tér. Grafikusok, keramikusok, ötvösök, játékkészítők és egyéb kézművesek várják majd a nézelődni és vásárolni vágyókat. Aki a nagy hőségben elfárad, lepihenhet az alkalomra felállított függőágyak egyikében, és zenehallgatás mellett kapcsolódhat ki.

A WAMP programjai 11:00 órától kezdődnek ezen a (remélhetőleg) napfényes vasárnapon. Szvetelszky Zsuzsanna "Noé márkája" című kötetét egy beszélgetés keretében mutatja majd be. A könyv célja a tudatos vásárlás kialakítása.
Déltől a Tilos Rádió delegál DJ-ket, akiknek nyárias hangulatú szettjeire lehet majd sétálgatni, vagy lazulni a függőágyakban. Az ágyak egyébként (hatalmas forma és színválasztékban) megvásárolhatók, akár a helyszínen, akár később online megrendeléssel, ha valaki szeretne lakásába karibi hangulatot varázsolni.
A program kezdetétől 17:00 óráig kreatív gyereksarok várja majd a kicsiket, míg a szülők a kézműves alkotásokat csodálják.

Az esemény napja a Design Világnapjára esik, amelyet számos európai, amerikai és ázsiai országban kiállításokkal és szakmai fórumokkal ünnepelnek. Hazánkban is történnek törekvések a Világnap meghonosítására a Magyar Formatervezési Tanács vezetésével, akik képviseltetni fogják magukat a WAMP Erzsébet téri rendezvényén. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen hatást gyakorol az életminőségre az ipari formatervezés.

A programokra a belépés ingyenes.

*


WAMP-Plázs és Design Világnapja
Helyszín: Budapest, Erzsébet tér
Időpont: 2008. június 29. vasárnap
Belépés: ingyenes
További információ: www.wamp.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei