2008. július 10.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Balatone Fesztivál ingyen - idén a debrecenieknek

Bizonyára sokan szeretnének mostanság debreceni lakossá válni. A második születésnapját ünneplő Balatone Fesztivál különös, örvendetes kezdeményezése szerint ugyanis minden évben megvendégel majd egy várost - vagyis mindazok, akik a kiválasztott település lakcímkártyájával rendelkeznek, ingyenesen vehetnek részt a négy napos megzenésített kalandon. Talán nem nehéz kitalálni, hogy idén a választás Debrecen városára esett.

Senki se lepődjön meg, ha július 24. és 27. között Debrecen utcái a szokottnál kihaltabbak lesznek, hiszen a lakosság nagy része csomagol, és a fent emlegetett négy gyönyörű napot a Balaton partján fogja tölteni. És bulizni fog, amíg erejéből telik. Hogy is ne tenné? Vétek volna kihagyni egy ilyen lehetőséget: ugyanis cívisváros minden lakója, amennyiben ezt a tényt papírokkal is igazolni tudja, ingyen és bérmentve léphet be a Balatone Fesztiválra.

És valljuk meg, van is miért Zánkára utazni, legalábbis ami a programokat illeti. Amellett ugyanis, hogy számtalan jobbnál jobb koncert várja a szórakozni vágyó ifjúságot (és kevésbé ifjúságot), rengeteg izgalmas sportprogram is lesz - bringa, bungee jumping, quad, strandfoci és -röpi, és még hosszasan sorolhatnánk, mi minden.

Hogy a muzsikáról is szóljunk néhány meggyőző mondatot, a teljesség igénye nélkül megemlíthetjük a Beatsteaks-et, a The Real McKenzies-t, a Cagedbaby-t, ami a külhoni vonulatot illeti, de nem kevésbé erős a magyar felhozatal sem: fellép többek között a Tankcsapda, a Quimby, a PASO, a Belga, a Kiscsillag, és a Kowalsky meg a Vega.

Remélhetőleg a hagyományteremtés jól sikerül, és valóban sok debreceni polgár dönt úgy, hogy él a nagylelkű felajánlással, és ellátogat a Balatone-ra. Akkor aztán jövőre tördelhetik a kezüket a fesztiválozni vágyók szerte Magyarországon: 2009-ben vajon melyik városra esik a választás? Addig meg marad az irigykedés.

***


Helyszín: Zánka, Gyermek És Ifjúsági Centrum
Időpont: 2008. július 24-27.
Jegyárak:
Bérlet elővét, BalaTONE, 3 napos 9900 Ft
Bérlet elővét, kombinált, 3 fesztivál 26500 Ft
Bérlet elővét, kombinált, balatone + szin 17500 Ft
Bérlet elővét, kombinált, balatone + hegyalja 19500 Ft
Bérlet helyszin, BalaTONE, 3 napos 12000 Ft
Napijegy elővét, BalaTONE, mind 4300 Ft
Napijegy helyszin, BalaTONE, mind 5000 Ft
Bővebb infó: www.balatonefestival.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei