2008. július 16.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Balaton Bike Weekend - Motoros találkozó Zamárdiban

Holnap, július 17-én felbőgnek a motorok a Balaton partján: ekkor indul ugyanis a Balaton Bike Weekend, melyen hatalmas kétkerekű gépekkel, kemény rock muzsikával, és színes programokkal találhatják szembe magukat a látogatók. Zamárdi alig pihente ki a Balaton Sound okozta fáradalmakat, máris a nyakán van a következő négy napos buliáradat.

Július 17-én a Kiss Forever Band koncertje indítja be a hangulatot, bár már a délután folyamán vetélkedők várják a lelkes jelentkezőket, a szürkület pedig tábortüzet hoz szalonnával, ami után a Kiss bulija talán nem fekszi meg senkinek a gyomrát. Ráadásul a desszert a Holiday Crue lesz, mely a Mötley Crüe dalaival örvendezteti meg a közönséget. Éjfélkor a Bőrgyári Capriccio levezető koncertje tekinthető meg a kisszínpadon.

A második napon már délben elkezdődnek a motoros ügyességi vetélkedők, illetve lesz motor szépség/hangerő és RAT verseny. Délután 17 órától aztán kíméletlenül elkezdődnek a koncertek: a Red Vailing, a Jerry Lee Luis Emlékzenekar és a Nemcsak Berry a kisszínpadon, míg az Anti Fitness Club, és a Hooligans a nagyszínpadon bizonyít. A 18 éven felüliek ráadásul fél 12-től éjfélig Erotic Show-n csábulhatnak el egy-egy női idom láttán - ez a program szintén a nagyszínpad deszkáin látható majd.

Július 19-én kerül sor Magyarország leghosszabb felvonulására, melynek során 42 km-en keresztül vonulnak a motorosok Zamárdi-Szántód-Kőröshegy-Balatonföldvár-Siófok-Zamárdi útvonalon, ezt követően pedig rituális autószétverésen vehetnek részt, akik előnyben részesítik a kétkerekűeket a négykerekű járgányokkal szemben. Este fellép többek között a KGB, a SKULLS, a Pokolgép és a Zorall is, biztosítva ezzel a remek hangulatot.

A Fesztivál zárónapján kihirdetik a versenyek és vetélkedők eredményeit, délután Elvis és Marilyn Show-n szórakozhatnak a jelenlévők, majd este 7 órától igazi férficsalogató kuriózum bukkan fel a nagyszínpadon: nevezetesen a Buttercup, melynek tagjai egytől-egyig bájos hölgyek, zenéjük viszont a legkeményebb metál. Ez a párosítás pedig éppen az, aminek egyetlen valamirevaló férfiember se bír ellenállni. No és persze nem is akar. Eztán a Roy és Ádám, majd a Partizán muzsikál a közönségnek.

Ajánljuk a Fesztivált mindenkinek, aki szereti a motorokat (és netán neki magának is van egy), kedveli a rockzenét, vagy csak szeretne kikapcsolódni, jó zenéket hallani, szórakozni kicsit a Balaton partján, mindemellett pedig nem szeretne túl sokat költeni - hiszen a jegyárak meglehetősen barátira sikeredtek, szerencsére.

***


Helyszín: Zamárdi
Időpont: 2008. július 17-20.
Jegyárak:
Négy napra: 5000 Ft
Napi jegy: 2000 Ft
Jegyek csak a helyszínen kaphatók, a négy napra váltott bérlettel rendelkezőknek a sátorhely biztosított.
Bővebb infó: www.balatonbikeweekend.com

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei