2008. július 30.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

XVIII. Körös-Toroki Napok - változott a helyszín

Csongrád megye legnagyobb rendezvénye, a Körös-Toroki Napok idén 18. alkalommal kerül megrendezésre. A Tisza magas vízállása miatt a helyszín megváltozott ugyan, de a szervezők igyekeznek megtartani a meghirdetett programokat.

Csongrádon, a Körös-Tisza torkolatánál július 31. és augusztus 3. között rendezik meg a XVIII. Körös-Toroki Napokat. A rendezvény évről évre népszerűbb, és egyre több embert vonz Csongrádra. Idén azonban akadályba ütköztek a szervezők az előkészületek során. A Tisza magas vízállása miatt a programokat nem az eredeti helyszínen, hanem a Körös-toroki Tisza gát mentett oldalán rendezik meg, a parkolóban. Mindezek ellenére az ígéretek szerint az Easy/DC koncert kivételével minden program meg lesz tartva.

Idén az eddigi rendezvényeknél kiemelkedőbb színvonallal kecsegtetik a szervezők a Csongrádba látogatókat. Gyermekek, fiatalok, családosok és idősek - mindenki megtalálhatja az őt érdeklő programokat. Gyermekjátékokra, vetélkedőkre, egyszerre több korosztályt lekötő programokra és esti koncertekre számíthatnak a szórakozni vágyók.

Gyermek- és családi programok: GrimmBusz Buli, Pán Péter Duó, Grimaszk Színház, Csizmás Kandúr Színház, Tintaló Társulás, Játékdzsungel Játszóház, kézműves foglalkozások, felfújható játékok, arcfestés, óriás sakk, óriás malom, óriás bábok, óriás meselabirintus, halászlé főző verseny, házirétes sütési bemutató és vásár, néptáncegyüttesek bemutatkozása, népzenei és népi mesterség bemutatók, sport programok, egészségügyi tanácsadó és szűrő programok, Uniós sátor, környezetvédelmi programok

Nagyszínpadi programok:
Július 31.: Mystery Gang, Bikini, Zsomboys együttes
Augusztus 1.: Csepregi Éva, Animal Cannibals, Magna Cum Laude, Road
Az Easy/DC koncertje elmarad, mert az Elektro Körös program 23:30-tól kezdődik.
Augusztus 2.: Charlie, Besh o droM, Pál utcai fiúk, Kowalszky meg a Vega
Augusztus 3.: Bon-Bon, La Bomba, Reflex Team, 21:30-kor tüzijáték

A Körös-Toroki Napok rendezvény keretein belül idén először kerül megrendezésre az Elektro Körös elnevezésű két napos elektronikus zenei fesztivál. Augusztus 1-jén és 2-án hazai ismert DJ-ék lépnek fel. Az Elektro Körös is a parkoló területén, a Nagyszínpadon kerül megrendezésre, a koncertek után.
Augusztus1. 23:30-tól: Sanfranciscobeat, DJ Dandy, DJ Andro
Augusztus 2. 00:30-tól: DJ Nils, DJ Budai, DJ Newl

***


XVIII. Körös-Toroki Napok
Helyszín: Csongrád, Körös-toroki Tisza gát mentett oldalán található parkoló
Időpont: 2008. július 31 - augusztus 3.
Jegyárak: A programok ingyenesek.
Bővebb információ: www.korostorokinapok.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei